Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Отговори: Колко познаваме противоположния пол

1. Невярно. Въпреки многобройните опити да бъде доказано обратното, на настоящия етап няма научни доказателства, че тези спрейове правят нещо повече от това да поизпразнят джоба ви.

2. Обвързаните с траен партньор. 75% от тях твърдят, че правят секс веднъж седмично, докато само 33% от живеещите сами твърдят същото.

3. Невярно. Жените доскоро изоставали на стандартните тестове за интелигентност: някога разликата стигала до цели 5 точки. В последните години резултатите се изравняват. И както е известно, съществуват противоречиви мнения доколко тези тестове измерват истински интелигентността.

4. Невярно. Току-що измислихме това твърдение.

5. В. Т.е. повече от 1 от 10 ваши колеги, отивайки до стаичката, понякога не се ограничават с това да си вземат кафе или да изпушат една цигара.

6. Невярно. Въпреки широко разпространеното мнение, че жените “носят” повече на болка, за това няма никакви доказателства. Напротив – едно скорошно изследване, публикувано в New Scientist показва, че прагът на чувствителност към болката при мъжете е по-висок.

7. Вярно. Данните от статистиката сочат, че при мъжете рискът от контузии и сериозни наранявания в резултат на инцидент е два пъти по-висок отколкото при жените. Лошата преценка и прибързаните решения най-вероятно играят решаваща роля за тази разлика. Как тогава е възможно мъжете да са по-интелигентни (виж отговор 3)? Ако намерите логично и доказано обяснение, вие ще сте първите.

8. D.

9. Вярно. Достатъчен брой изследвания вече са доказали това.

10. С. Ето защо винаги жените забелязват, когато мъжът “плъзне” поглед по гърдите им, дори да е за част от секундата.

Как да изчислите резултата си:

8 до 10 правилни отговора – Браво! Вие сте истински експерт по отношение на половете и сексуалността.

6-7 правилни отговора – Имате какво да учите, но резултатът съвсем не е лош.

5 или по-малко правилни отговора – Положението не е добро. Опитайте се да научите още нещо по въпроса – започнете с търсенето в Google. Или гледайте “Сексът и градът”.


This post first appeared on Последни новини от "Интервю", please read the originial post: here

Share the post

Отговори: Колко познаваме противоположния пол

×

Subscribe to Последни новини от "Интервю"

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×