Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

#TAHNIAH ~ Cristiano Ronaldo Sambut Bayi Keempat, Alana Martina

MADRID – Bintang Portugal, Cristiano Ronaldo mengumumkan kelahiran anak keempatnya yang diberi nama Alana Martina hasil perkongsian hidup dengan teman wanitanya, Georgina Rodriguez.

Sebelum ini pasangan tersebut sudah mempunyai seorang anak lelaki sulung yang kini berusia tujuh tahun dan diberi nama Cristiano Junior dengan dilahirkan melalui kaedah ibu tumpang.

Ronaldo yang kini berumur 32 tahun, mengumumkan kelahiran terbaharu anak perempuannya itu menerusi akaun rasmi Twitter-nya sambil meletakkan gambar keempat-empat mereka.

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Bintang kelab bola sepak terkenal Sepanyol, Real Madrid itu juga merupakan bapa kepada satu pasangan kembar iaitu Eva dan Mateo yang dilahirkan pada Jun lalu.

Georgina merupakan pekerja di butik Gucci sebelum melibatkan diri dalam bidang modelling. Wanita Sepanyol berusia 22 tahun itu mula berpacaran dengan Ronaldo sejak hujung tahun lalu.

Kelahiran terbaharu itu membolehkan Ronaldo diberi rehat tidak beraksi dalam perlawanan persahabatan Portugal menentang Arab Saudi dan Amerika Syarikat. – Agensi/Mynewshub.cc/HAAMasukkan emel anda disini untuk melanggan terus posting terbaru kami ke emel anda:


Ditaja oleh FeedBurner


This post first appeared on Blog Sensasi, please read the originial post: here

Share the post

#TAHNIAH ~ Cristiano Ronaldo Sambut Bayi Keempat, Alana Martina

×

Subscribe to Blog Sensasi

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×