Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Snart är det dags – Migrationsavtalet ska alltså undertecknas

Bild: Sveriges migrationsminister Heléne Fritzon

Allt fler EU-länder hoppar nu av FN:s migrationsavtal som ska undertecknas om två veckor. Sveriges migrationsminister Helene Fritzon är besviken. Så kölart hon är besviken, hon tror ju stenhårt på detta ”faustiga” avtal som flyttar beslutsrätten i migrationsfrågor bort från Sverige och ges till EU och FN. Hur i helsike är man funtad när man ser detta som något bra och något konstruktivt?

Obegripligt hur en del är stöpta alltså. Sist ut att hoppa av FN:s migrationsavtal var Slovakien, vilket ledde till att den slovakiske utrikesministern avgick i protest. Och sammanlagt har nu nio EU-länder hoppat av. Ja och plus USA och Israel som skrotade detta i tidig timme, de såg vad det var och skrotade det rakt av.

Strömavhoppet började när EU:s ordförandeland Österrike i slutet av oktober meddelade att man inte längre står bakom migrationsavtalet. Det högerextrema Frihetspartiet som sitter i koalitionsregeringen förklarade att Österrike måste förbli ”självständigt när det gäller migration”, trots att FN-avtalet inte är rättsligt bindande.

Men varför i helsike bara sätta ihop ett avtal, och sen är det inte juridiskt bindande? Så klart det är Juridiskt Bindande och det lär vi säkerligen bli varse om efter att Stefan Löfvén satt sin kråka på det judasbrevet! Efter det harTjeckien, Polen, Bulgarien, Kroatien, Estland och senast Italien följt Österrikes exempel.

Men även i andra EU-länder har invandringsfientliga partier mobiliserat och lyckats få upp frågan på dagordningen. I Nederländerna tvingades premiärminister Mark Rutte publicera ett tillägg där det står att Nederländerna inte anser sig vara rättsligt bundet av avtalet.

Så fort ett parti inte är som alla ”vanliga” partier så är de främlingsfientliga, högerextremism och populister!? Vad är det för förbannat skitsnack? Det är väl ingen som gnäller längre över ex. Dansk folkeparti? De har liksom blivit ok med tiden, men vad är det för förbannat trams att kasta dessa kort på bordet så fort som något inom politiken inte är som vanligt, det är ju rent ut sagt trams.

Som att Sverigedemokraterna skulle ha sina rötter i nazismen, det är ju så enfaldigt att man häpnar över okunnigheten alltså. I Belgien riskerade koalitionsregeringen att kollapsa när det flamländska nationalistpartiet, som är största parti i regeringen, sa nej.

Nu försöker den belgiske premiärministern Charles Michel samla stöd i EU för en deklaration som slår fast att FN-avtalet inte är juridiskt bindande. Även i Tyskland har avtalet varit omstritt. Enligt Sveriges migrationsminister Helene Fritzon finns det en direkt koppling till den ökande polariseringen inom EU när det gäller migration.

– De länder som nu har markerat att man anser att ställa sig utanför är samma läder som är skeptiska till att vi har gemensamma lösningar i EU, säger Helene Fritzon. Helene Fritzon, medlem i Stefan Löfvéns garde somverkar ha i livsuppgift att få Sverige att haverera och till slut bli platsen för 10-15 miljoner flyktingar.

Länk till radioinslag

Det skulle ta mig fan inte förvåna mig det minsta!

SRThis post first appeared on Sverige - Europa - Varlden, please read the originial post: here

Share the post

Snart är det dags – Migrationsavtalet ska alltså undertecknas

×

Subscribe to Sverige - Europa - Varlden

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×