Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Posebna regulacija prometa na ovim prometnicama

Posebna Regulacija Prometa na Ovim Prometnicama provodit će se od ovog četvrtka do subote.

Obavještavamo građane da se 30. lipnja i 1. srpnja u Dubrovniku održavaju Međunarodna konferencija Proces suradnje u jugoistočnoj Europi i Dubrovnik Forum 2017. u sklopu kojih će Policijska uprava dubrovačko-neretvanska, u suradnji s Ravnateljstvom policije, provoditi posebne mjere osiguranja.

Tako će se od jutarnjih sati sutra, 29. lipnja do večernjih sati u subotu, 1. srpnja posebno regulirati promet na prometnicama koje vode od Zračne luke Dubrovnik do hotela smještaja stranih delegacija. Policija će voditi računa da se promet najavljenih datuma odvija sa što manje zastoja i čekanja za građane kao i da se što manje utječe na odvijanje ostalih aktivnosti i događaja.

Gužve se očekuju i zbog povećanog zračnog i pomorskog prometa, te stoga molimo građane za razumijevanje i strpljenje u slučaju zastoja ili prekida u prometu te ih ujedno pozivamo da poštuju upute policijskih službenika na terenu.

Objava Posebna regulacija prometa na ovim prometnicama pojavila se prvi puta na Info Dubrovnik.This post first appeared on Info Dubrovnik, please read the originial post: here

Share the post

Posebna regulacija prometa na ovim prometnicama

×

Subscribe to Info Dubrovnik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×