Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Župa dobiva svoju placu

Župa Dobiva Svoju Placu koja će se otvoriti ove subote, a nalazit će se u Srebrenom.

Na jučerašnjem sastanku župskih poljoprivrednika s načelnikom  utvrđeni su posljednji detalji prije otvorenja Župske place koja svoja vrata otvara u ovu subotu 17. lipnja.

Župska placa se nalazi u Srebrenom na lokaciji pored prostorija Udruge dragovoljaca domovinskog rata – preko puta recepcije hotela Sheraton.

Vrijedni poljoprivrednici s područja Župe dubrovačke svoje proizvode nakon dugo vremena ponovno će prodavati u svojoj Općini.

Zelen, voće i sve ostale proizvode ne treba posebno reklamirati jer su oni po kvaliteti dobro poznati svim vjernim posjetiteljima gradskih tržnica.

Župke svoje košiće neće donijet na glavi nego automobilima, a ni vi se ne trebate brinuti oko parkinga. U neposrednoj blizini place nalaze se novoizgrađeni objekti sa  velikim brojem garažnih mjesta gdje možete parkirati po popularnim cijenama.

Napominjemo da su uz grah, tikvice, bitvu počele i pomadore i paprike, a od voća trenutno se mogu kupit domaće kruškice, višnje, kriješve i puno drugog zdravog i kvalitetnog župskog voća i povrća.

Svojim dolaskom dobit ćete više za svoje zdravlje a ujedno ćete podržati župske poljoprivrednike!

Placa će raditi svim danima u tjednu osim nedjelje, a najbogatija ponuda će biti subotom od 7:00 do 12:00 sati.

Objava Župa dobiva Svoju Placu pojavila se prvi puta na Info Dubrovnik.This post first appeared on Info Dubrovnik, please read the originial post: here

Share the post

Župa dobiva svoju placu

×

Subscribe to Info Dubrovnik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×