Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Od četvrtka svi na Babin kuk

Od četvrtka svi na Babin kuk gdje vas čeka kino na otvorenom, Moto susret i Retro večer. 

Bogati program Ljeta u Valamaru na Babinom kuku nastavlja se i u tjednu koji slijedi, a u kojem će sve generacije i uzrasti pronaći nešto za sebe.

Hotelska tvrtka Valamar Rivijera tako za one najmlađeg uzrasta priprema filmske poslastice u sklopu projekta Open Air Cinema, za ljubitelje „žestoke“ zabave pobrinut će se Libertas ridersi za vrijeme Dvodnevnog Moto Susreta dok će jedan od omiljenih lokalnih bendova Teatar u subotu rasplesati Mali Stradun.

Kino pod zvijezdama starta 15. lipnja

U naredna tri mjeseca Park Maslinata četvrtkom će i nedjeljom postati mjesto za projekcije popularnih filmskih naslova koje će uveseljavati mališane i njihove roditelje. Projekt Open Air Cinema započet će u ovaj četvrtak, 15. lipnja u 21 sat animiranim filmom „Pustolovine Janka Strižića“, dok je nedjeljna projekcija (također u 21 sat) rezervirana za obiteljsku priču o darovitom dječaku „Mali Genijalac“. Za projekcije vam neće biti potrebna niti rezervacija niti ulaznica, jer Valamar Rivijera posjetitelje Babinog kuka čitavo ljeto „časti“ besplatnim ulazom.

Raspored projekcija OPEN AIR CINEMA u lipnju :

15.06.2017., 21 h, Park Maslinta – PUSTOLOVINA JANKA STRIŽIĆA *

18.06.2017., 21 h, Park Maslinta – MALI GENIJALAC **

22.06.2017., 21 h, Park Maslinta – MUNE: ČUVAR MJESECA *

25.06.2017., 21 h, Park Maslinta – ARTHUR U ZEMLJI MINIMOYA **

29.06.2017., 21 h, Park Maslinta – MEDVJEDIĆ PADDINGTON *

* Sinkronizirano na hrvatski jezik

** Na engleskom jeziku s hrvatskim prijevodom

Glazba i zabava za svačiji ukus diljem Babinog kuka

Članovi Moto kluba Libertas riders uz podršku Valamar Rivijere ovaj će vikend na Babin kuk donijeti spektakularnu zabavu i zvučna imena hrvatske glazbene scene u sklopu dvodnevnog Moto susreta humanitarnog karaktera. Tako sve posjetitelje kampa Solitudo u ovaj petak, 16. lipnja u 21 sat očekuju nastupi bandova M.O.R.T., Bjelouška i Banditen Strasse, dok će uzavrelu atmosferu u subotu, 17. lipnja donijeti Art i Divlje jagode, također s početkom u 21 sat. Cijena dvodnevne ulaznice za Moto susret iznosi 60 kuna, a ulaznice se mogu kupiti na recepciji kampa Solitudo svaki dan od 7 do 22 sata.

Dašak prošlosti i Malog Straduna kakav je nekad bio u subotu, 17. lipnja u 21 sat će donijeti Teatar, dok će nadolazeće subote biti rezervirane za nastupe bendova Art (24. lipnja), Buco & Sigma (1.srpnja) te Blue Guitar (8.srpnja).

Objava Od četvrtka svi na Babin kuk pojavila se prvi puta na Info Dubrovnik.This post first appeared on Info Dubrovnik, please read the originial post: here

Share the post

Od četvrtka svi na Babin kuk

×

Subscribe to Info Dubrovnik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×