Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Pri kraju natječaj za Dva skalina vrijedan 3,5 milijuna kuna

Pri kraju natječaj za Dva Skalina Vrijedan 3,5 milijuna kuna kojim bi se izgradila zgrada Centra za djecu s posebnim potrebama.

Župan  Nikola Dobroslavić održao je sastanak na temu „Provedba projekta Centra za djecu s posebnim potrebama“ na kojem su nazočili  Povjerenica Vlade RH za Grad Dubrovnik Nada Medović, ravnatelj OB Dubrovnik Mario Bekić, ravnatelj DZ Dubrovnik Branko Bazdan, predstavnica Zaklade „Blaga djela“ te predstavnici udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom Dva skalina, Poseban prijatelj, Slatki život, Zajedno do zdravlja i Kluba liječenih alkoholičara.

S obzirom da je 3,5 milijuna kuna vrijedan natječaj za izgradnju zgrade Centra za djecu s posebnim potrebama gotovo pri kraju, razgovaralo se o iznalaženju zamjenskih prostorija kako bi se za vrijeme trajanja radova omogućio nesmetan rad udruga koje su do sada obavljele svoje djelatnosti u staroj zgradi. Inače, arhitektonski studio „Vetma“ poklonio je projekt za izvođenje radova.

Predstavnike udruga razveselila vijest upravitelja  Zaklade „Blaga djela“  Nikole Obuljena da je Zaklada spremna trajno financirati terapeuta za rad s djecom s posebnim potrebama.

Zaključeno je da će se u zgradi koja će u potpunosti biti financirana iz proračuna DNŽ  omogućiti kontinuirani rad stručnjaka potrebnih profesionalnoj pomoći djece.

Objava Pri kraju natječaj za Dva skalina vrijedan 3,5 milijuna kuna pojavila se prvi puta na Info Dubrovnik.This post first appeared on Info Dubrovnik, please read the originial post: here

Share the post

Pri kraju natječaj za Dva skalina vrijedan 3,5 milijuna kuna

×

Subscribe to Info Dubrovnik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×