Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Počela internetska prodaja ulaznica za Dubrovačke ljetne igre

Počela Internetska Prodaja Ulaznica za 68. Dubrovačke ljetne igre gdje će biti izvedeno gotovo trideset glazbenih, dramskih, baletnih i drugih programa.

Pored ulaznica za dva hvaljena, reprizna dramska naslova Kafetariju u režiji Vinka Brešana i Othella redateljice Ivice Boban, u prodaji su ulaznice za gostujuću predstavu Zagrebačkog kazališta mladih Hinkemann u režiji Igora Vuka Torbice te balet Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu Labuđe jezero koreografa i redatelja Vladimira Malakhova. Gledatelji već mogu osigurati i svoje ulaznice za Carminu Buranu koja će ispred crkve sv. Vlaha 11. srpnja otvoriti glazbeni program 68. Igara.

Zatim gala koncert sa Simfonijskim orkestrom HRT-a i lanjskim dobitnikom nagrade Orlando Alekseyem Semenenkom kojim će Igre biti zatvorene, ali i za većinu drugih glazbenih programa poput klavirskog recitala lanjskog apsolutnog pobjednika na natjecanju Queen Elisabeth Lukáša Vondráčeka i recitala njegovog ruskog kolege Dmitrija Šiškina.

U prodaji su i ulaznice za glazbeno-scenski program posvećen Ludwigu van Beethovenu Ansambla Umberto Giordano, violinski recital Stefana Milenkovića uz pratnju Rohana De Silve, komorni koncert u Dvoru u sklopu kojeg nastupa violinist i violist Nemanja Radulović, zajednički nastup violončelistice Monike Leskovar i gitarista Petrita Çekua, dva koncerta Dubrovačkog simfonijskog orkestra s gostima solistima u atriju Kneževa dvora,

Program Stare ljubavi na kojem će Tereza Kesovija, uz pratnju klavira i gitare, interpretirati „stare“ pjesnike Fiamenga, Vojnovića, Dedića i druge, hrvatski debut Zare McFarlane koju opisuju kao „najzanimljiviju jazz pjevačicu kakva se već godinama nije pojavila“, a koja će sa svojim kvartetom nastupiti na taraci tvrđave Revelin večer uoči zatvaranja Igara, te brojne druge.

Ulaznice su dostupne online na internetskim stranicama Dubrovčkih ljetnih igara dubrovnik-festival.hr i preko servisa ulaznice.hr. Uz kupnju ulaznica online Mastercard® i Maestro® karticama ostvaruje se 10% popusta, a takva kupnja u iznosu od najmanje 500 kn donosi voucher koji omogućuje 30% popusta na službene festivalske suvenire.

Do početka lipnja u prodaji će biti i ulaznice za dva premijerna dramska naslova Gospoda Glembajevi Miroslava Krleže u režiji Zlatka Svibena i #Držić – Viktorija od neprijatelja u režiji Ivice Boban prema dramaturškom konceptu Hrvoja Ivankovića te za opernu premijeru Händelovog Orlanda kao i za sva preostala događanja u sklopu 68. Igara. Sve upite vezane za kupnju ulaznica zaprima Ured prodaje na e-mail adresu: [email protected] ili na telefonski broj: 020/ 326 107.

Objava Počela internetska prodaja ulaznica za Dubrovačke ljetne igre pojavila se prvi puta na Info Dubrovnik.This post first appeared on Info Dubrovnik, please read the originial post: here

Share the post

Počela internetska prodaja ulaznica za Dubrovačke ljetne igre

×

Subscribe to Info Dubrovnik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×