Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Prvi apart hotel u Župi

Početkom lipnja otvara se prvi apart Hotel u Župi koji će se nalaziti na ulazu u Srebreno i raditi će tijekom cijele godine.

One Suite Hotel je novi hotel u Srebrenom koji će raspolagati sa 18 smještajnih jedinica, a kapacitet mu je 64 osobe sveukupno.

Hotel će na krovu imati bazen i sunčalište, a djelomično je financiran bespovratnim sredstvima iz EU fondova. Time je stekao naziv prvog apart hotela koji je povukao takva sredstva. 

U 18 smještajnih jedinica, 2 su sobe i 16 apartmana, od kojih su tri studio apartmana, 11 je jednosobnih te 2 dvosobna apartmana.

U prizemlju hotela je osmišljeno i pet poslovnih prostora, a manja kongresna sala raspolagat će s kapacitetom od 18 osoba. Gimnastička dvorana će biti na usluzi gostima hotela 24 sata dnevno tijekom cijelog tjedna.

Iz ptičje perspektive, hotel će izgledati posve drukčiji, zbog tzv. infinity bazena sa sunčalištem, smještenima na krovu. Hotel ima i vlastitu garažu s 32 mjesta, a unutar nje će se nalaziti i električna punionica za automobile.

Cjelokupna investicija iznosi oko 34 milijuna kuna, od čega je vlasnik preko EU fondova uspio osigurati oko 9,4 milijuna kuna bespovratnih sredstava.

Radovi koje je izvođač Kamgrad započeo lani u listopadu, završavaju krajem svibnja, da bi već početkom lipnja, novi One Suite Hotel u Župi dubrovačkoj otvorio svoja vrata prvim gostima.

Objava Prvi apart hotel u Župi pojavila se prvi puta na Info Dubrovnik.This post first appeared on Info Dubrovnik, please read the originial post: here

Share the post

Prvi apart hotel u Župi

×

Subscribe to Info Dubrovnik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×