Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Otvoren Tele 2 experience centar u Dubrovniku

Jučer je otvoren Tele 2 experience centar u Dubrovniku u poslovnom centru Grawe u Gružu na adresi Ante Starčevića 45. 

Radi se o experience centru koji nudi korisnicima kompletan doživljaj korištenja Tele2 usluga. Otvorenje experience centra povezao je aktivnost koju Tele 2 ove godine planira provesti, a to je sponzorstvo Dubrovačkih ljetnih igara. Na otvaranju je svečano potpisan partnerski ugovor. 

Dubrovačke ljetne igre uživaju potporu poslovnog sektora, ali ipak novi pokrovitelji se ne nalaze svaki dan, a uz to posebna je čast za partnera dobiti tvrtku koja uživa ovako veliki ugled među svojim korisnicima i čija je poslovna filozofija fokusirana na zadovoljstvo klijenata i to uspijeva postići“, izjavila je prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora v.d. ravnateljica Dubrovačkih ljetnih igara, Ivana Medo Bogdanović.

Predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska, gospodin Viktor Pavlinić, naglasio je želju kompanije da pokaže zahvalnost na vjernosti Dubrovčanima te je sponzorstvo igara namijenjeno najviše njima, kao i cijeloj lokalnoj zajednici. Tele2 podržava kulturu i nastojat će usavršavanjem svojih usluga također doprinjeti širenju informacija i novih tehnologija i na području umjetnosti.

Poslovnica je otvorena radnim danima od 08 do 20 sati, a subotom od 08 do 13 sati.

Objava Otvoren Tele 2 experience centar u Dubrovniku pojavila se prvi puta na Info Dubrovnik.This post first appeared on Info Dubrovnik, please read the originial post: here

Share the post

Otvoren Tele 2 experience centar u Dubrovniku

×

Subscribe to Info Dubrovnik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×