Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Proglašen dan žalosti zbog teške pomorske nesreće

Proglašen dan žalosti zbog teške prometne nesreće od strane povjerenice Medović koji će se obilježiti ovaj petak 28. travnja.

Zastave Republike Hrvatske, Dubrovačko – neretvanske županije i grada Dubrovnika, bit će istaknute na pola koplja na svim zgradama u kojima su smještena tijela državne vlasti i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave. Također i zgradama u kojima je sjedište ili se obavlja djelatnost pravnih osoba, odnosno u kojima fizičke osobe obavljaju samostalnu djelatnost.

Pravne Osobe Koje Obavljaju televizijsku i radijsku djelatnost svoje programe prilagodit će obilježavanju Dana žalosti. Osobito na način da će emitirati programe koji po svojoj naravi odgovaraju obilježavanju tog dana.

Pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost dužne su obavljati svoje poslovanje primjereno Danu žalosti.

Na Dan žalosti se neće održavati zabavne priredbe.

Objava Proglašen dan žalosti zbog teške pomorske nesreće pojavila se prvi puta na Info Dubrovnik.This post first appeared on Info Dubrovnik, please read the originial post: here

Share the post

Proglašen dan žalosti zbog teške pomorske nesreće

×

Subscribe to Info Dubrovnik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×