Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kreacije u papiru – origami u Narodnoj knjižnici

Otvorenje izložbe Kreacije u papiru – Origami održat će se u petak, 31. ožujka, u 18 sati u prizemlju Narodne knjižnice Grad.

Izložba origami radova u knjižnici

Bit će izloženi radovi origami majstorice iz Zagreba Sanje Srbljinović Čuček. Ona poziva sve zaljubljenike u origami da se uključe u igru idejama i istraživanje kreacija u papiru. Mini izložbom i prezentacijom Srbljinović Čuček će pokazati neke od sjajnih ciljeva modernog origamija u znanosti i umjetnosti.

Kreativno druženje u svijetu papira nastavlja se u subotu, 1. travnja, u 11 sati u Narodnoj knjižnici Grad radionicom za sve zainteresirane. Priključit će se i članovi UR Instituta te informatičkog kluba „Futura“.

Izložba je dio projekta „Origami radionice“ kojeg zajedno provode Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai i Dubrovačke knjižnice,. Obuhvaća seriju od 10 radionica koje se od 9. veljače održavaju četvrtkom u Odjelu za djecu i mlade Narodne knjižnice Grad. Također bit će izloženi i radovi polaznika radionice, a svi zainteresirani izložbu mogu razgledati do kraja travnja.

Objava Kreacije u papiru – origami u Narodnoj knjižnici pojavila se prvi puta na Info Dubrovnik.This post first appeared on Info Dubrovnik, please read the originial post: here

Share the post

Kreacije u papiru – origami u Narodnoj knjižnici

×

Subscribe to Info Dubrovnik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×