Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Studentski prank party ovog vikenda u Gradu

Studentski prank party održat će se ovog vikenda u subotu u Revelinu čime se nastavlja izvrsna suradnja Dubrovačkih studenata i kluba Revelin.

Tako vas i ove subote, 1. travnja očekuje odličan provod uz Student’s Prank Party. Razne nagradne igre, odličan glazbeni odabir studentskog DJ Time Jacka i studenti koji su uvijek spremni za odličan provod do jutra.

Kao i do sada uz predočenje X-ice studenti ostvaruju besplatan ulaz, ovaj put do 01:30. Također su za njih spremne i akcijske cijene pića u Revelinu. Kako bi se dodatno zagrijali Casablanca bar pripremio je Warm Up Party za studente, u subotu već od 21 sat i prilagodio cijene pića studentima.

Odlična ponuda za studente ovog vikenda u Gradu znak je da su studenti definitivno dobili izbor i da je na njima da dođu i zaborave na ispite koji ih uskoro očekuju. Ujedno ćemo se zabaviti, ali i zagrijati za Sveučilišne Jadranske igre, koje će se održati 2. travnja na Bazenu Gruž. Vikend posvećen studentima u Dubrovniku.

Objava Studentski prank Party Ovog Vikenda u Gradu pojavila se prvi puta na Info Dubrovnik.This post first appeared on Info Dubrovnik, please read the originial post: here

Share the post

Studentski prank party ovog vikenda u Gradu

×

Subscribe to Info Dubrovnik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×