Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nabavio krivotvorene eure pa plaćao u Dubrovniku i Splitu

21-godišnji mladić je Nabavio Krivotvorene Eure pa ih koristio za plaćanje u Dubrovniku i Splitu tijekom veljače ove godine.

Nabavio krivotvorene eure s dark weba

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije i Policijske postaje Dubrovnik utvrđena je sumnja da je 21-godišnjak, tijekom veljače ove godine, putem interneta tzv. dark weba,  kupio 20-ak krivotvorenih novčanica u apoenu od 50 eura koje je platio dijelom bitcoina.

Krivotvorene je novčanice potom u šest navrata stavio u opticaj i to na području Dubrovnika njih ukupno 16, a na području Splita ukupno četiri novčanice.

Prilikom pretrage stana kojeg koristi osumnjičeni pronađeno je i uz potvrdu oduzeto prijenosno računalo, USB stik i mobilni telefon te manja količina marihuane.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje novca, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu doveden pritvorskom  nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, dok je zbog posjedovanja marihuane prekršajno sankcioniran.

Objava Nabavio krivotvorene eure pa plaćao u Dubrovniku i Splitu pojavila se prvi puta na Info Dubrovnik.This post first appeared on Info Dubrovnik, please read the originial post: here

Share the post

Nabavio krivotvorene eure pa plaćao u Dubrovniku i Splitu

×

Subscribe to Info Dubrovnik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×