Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Hit komedija Skup do kraja ožujka

Hit komedija Skup do kraja ožujka će igrati na repertoaru KMD-a u režiji Ivice Kunčevića i to na ove datume 18.,19.,30. i 31. ožujka.

Predstava za koju se posljednjih mjeseci u Gradu traži karta više razveselit će sve posjetitelje teatra do kraja mjeseca. Osim spomenutih izvedbi, u ožujku će se naći mjesta na repertoaru za još jednu komediju – “Švedska šibica”. Igrat će 24. i 25. ožujka u režiji ruskog redatelja Denisa Azarova prema tekstu A.P. Čehova.

O tekstu “Skup” najvećeg dubrovačkog komediografa zapisane su riječi i riječi, a Njarnjas družina uvijek iznova uveseljava i baštini duh Dubrovnika. Stari Skup od novca ne vidi ni Grad ni svoje, ni prošlost ni budućnost, nikakav apsolut!

U zanesenosti i zasljepljenosti dogodit će se mnoge smiješne i neočekivane situacije, a u predstavi redatelja Ivice Kunčevića zaigrat će: Branimir Vidić, Zijad Gračić, Edi Jertec, Izmira Brautović, Nika Burđelez, Hrvoje Sebastijan, Boris Matić, Mirej Stanić, Bojan Beribaka, Toni Kukuljica, Petar Puljić, Ivan Perić i Franjo Gadžić.

Rezervacije ulaznica na tel. (020) 321 088 i na e-mail: [email protected]hr

Objava Hit komedija Skup do kraja ožujka pojavila se prvi puta na Info Dubrovnik.This post first appeared on Info Dubrovnik, please read the originial post: here

Share the post

Hit komedija Skup do kraja ožujka

×

Subscribe to Info Dubrovnik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×