Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Obnovljena ambulanta u DOC-u u vrijednosti od 650 tisuća kuna

Obnovljena ambulanta u DOC-u u vrijednosti od 650 tisuća kuna koju je realizirao Dom Zdravlja Dubrovnik za 20 tisuća pacijenata.

 Obnovljena ambulanta u DOC-u jedan od projekata

Župan Dobroslavić kazao je da je rekonstrukcija ovih prostorija, kojima gravitira oko 20 tisuća pacijenata, samo jedan u nizu projekata koje je Dom zdravlja Dubrovnik realizirao u protekle dvije godine. Uređene su prostorije pedijatrije, ginekologije, patronaže i zubarska ordinacija.

-Radimo puno na poboljšanju uvjeta u našoj bolnici, proširivanju ponude našim pacijentima i sugrađanima. Najnovije što radimo je Odjel dnevne bolnice u Metkoviću. To smo već prijavili Ministarstvu kao jedan projekt kojim će se iz europskih fondova osigurati smještaj liječnicima specijalistima iz Opće bolnice Dubrovnik- izjavio je Dobroslavić.

Pročelnik Kulišić naglasio je kako je svih godina cilj Županije bio izjednačiti dostupnost zdravstvene skrbi u na cijelom području Županije. Osim toga i financijski konsolidirati i stabilizirati poslovanje ustanova u zdravstvu.

Ravnatelj Bazdan rekao je da je uz obnovu prostorija u Župi dubrovačkoj, Cavtatu, te sada u DOC-u, najavljena je finalizacija radova na objektu u Orašcu. Također i investicija u ustanovi Dva skalina.

Objava Obnovljena ambulanta u DOC-u u vrijednosti od 650 tisuća kuna pojavila se prvi puta na Info Dubrovnik.This post first appeared on Info Dubrovnik, please read the originial post: here

Share the post

Obnovljena ambulanta u DOC-u u vrijednosti od 650 tisuća kuna

×

Subscribe to Info Dubrovnik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×