Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Novosti za dubrovački karnevo iduće godine

Uvode se novosti za dubrovački karnevo iduće godine a jedna od njih je gostovanje karnevalskih skupina iz inozemstva. Evo koje još novosti možete očekivati.

Organizacijski odbor Dubrovačkog karnevala održao je danas sastanak o analizi rezultata osamnaestog izdanja ove tradicionalne dubrovačke manifestacije. Ovogodišnje izdanje imalo je ograničena financijska sredstva ali unatoč tome svi sudionici smatraju da je bio najuspješniji i najbolje organiziran Dubrovački karnevo dosada.
 

Tijekom četiri dana Dubrovačkog karnevala, koja su bila obilježena kreativnošću i razigranošću, organizirano je deset raznih događanja. U njima je sudjelovalo 3.500 sudionika.

Reagirajući na pohvale, prijedloge i sugestije sugrađana i sudionika Dubrovačkog karnevala organizacijski odbor pripremio je preliminarni program Dubrovačkog karnevala 2018.

Zadržao se uspješni koncept manifestacije koji se gradio godinama. Uvažene su zamisli, ideje i prijedlozi sudionika pa tako već iduće godine Dubrovački karnevo očekuju i neke novine.

To se prije svega odnosi na Maškarani vrtićki dan, koji će se dogodine organizirati zadnjeg dana Karnevala, dok će se kao najava karnevalskih događanja Prvog Dana Karnevala organizirati đir Stradunom maškaranih grupa iz dječjih vrtića Pile i Izviđač.

Prvog dana Karnevala na karnevalskoj pozornici na Stradunu organizirat će se i svečano otvorenje Dubrovačkog karnevala 2018.

Objava Novosti za dubrovački karnevo iduće godine pojavila se prvi puta na Info Dubrovnik.This post first appeared on Info Dubrovnik, please read the originial post: here

Share the post

Novosti za dubrovački karnevo iduće godine

×

Subscribe to Info Dubrovnik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×