Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Revelion ca-n filme 2017 Ayan Cafe

revelion_2017_ayan

Revelion ca-n filme 2017

Vino cu Prietenii alaturi de noi sa traiesti un REVELION CA-N FILME, DJ HOOK  din Bucuresti va da tonul distractiei cu cea mai buna muzica, iar colegii de la EVENIMENTE FERMECATE, asa cum v-ati obisnuit si de aceasta data vor avea grija sa destinda atmosfera prin momentele artistice ce le-au pregatit pentru voi.

Pentru a avea destula energie pentru ca e noaptea destul de lunga si o petrecere nu este petrecere fara alcool, asa ca NO LIMIT DRINK (BEI CAT POTI SA DUCI), pentru a nu ti-se face rau de la atata alcool, v-am pregatit atat PLATOURI CALDE, PLATOURI RECI, dar si CANDY BAR, asta daca nu vrei sa ai un gust de distilerie in gura de la atata baut.

Am omis sa va spun doua lucruri importante, locul unde se va desfasura si pretul.

AYAN CAFE va fii gazda dumneavoastra la cumpana dintre ani, situata in incinta Complexului Comercial Aliss Shopping City din Craiova, iar pretul este de 270RON.

Daca ceva iti este neclar sau te-ai lamurit cu ceea ce iti oferim si vrei sa vii cu prietenii tai mai jos ai datele de contact unde iti poti face rezervarea:

Telefon: 0763 636 777

Facebook: /Ayan-cafe

Adresa:

str Aristizza Romanescu Nr 7 C
CraiovaThis post first appeared on Costinel Mitrache – Fotograf Evenimente Craiova, please read the originial post: here

Share the post

Revelion ca-n filme 2017 Ayan Cafe

×

Subscribe to Costinel Mitrache – Fotograf Evenimente Craiova

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×