Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Fotograf botez Brasov 2017

Fotograf botez Brasov 2017 – fotografii din ziua Botezului Micutului Andrei. Inainte de a pleca la biserica, am realizat cateva fotografii cu nasii si parintii, acasa, impreuna cu micutul. Botezul a avut loc la bisericuta de pe Cocorului, o biserica de cartier, mica, insa cu un parinte cald si bland, asa cum ar trebui sa fie toti preotii. Dupa slujba botezului, pretrecere botezului s-a desfasurat la Pensiunea Rainer de pe Str. Mihai Viteazul. Acolo am avut timp si pentru fotografiile impreuna cu parintii si micutul increstinat. Va invitam sa priviti maijos cateva fotografii cu cele mai frumoase momente din ziua botezului micutului Andrei, ce a avut loc anul acesta, 2017, in Brasov. Daca sunteti in cautarea unui Fotograf botez Brasov 2017 – ati ajuns unde trebuie. Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotograf botez Brasov 2017 | Fotografii din ziua botezului

Fotograf botez Brasov 2017. Fotograf profesionist Brasov 2017. Fotografii realizate in ziua botezului micutului Andrei, la biserica din Steagu.

The post Fotograf botez Brasov 2017 appeared first on Marius Pavel.This post first appeared on Foto Video Nunta Brasov | Fotograf Nunta Brasov | Albume, please read the originial post: here

Share the post

Fotograf botez Brasov 2017

×

Subscribe to Foto Video Nunta Brasov | Fotograf Nunta Brasov | Albume

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×