Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Trash the dress in culori la Brasov

Dis de dimineata, i-am luat pe Gabriela si Slavic din Brasov si am pornit cu entuziasm spre Poiana Brasov. Ne-am urcat in telecabina la 9:15, astfel incat la 9:30 eram deja sus pe varf. La -1 grade Celsius a inceput sedinta trash the dress cu cei doi miri. Desi era destul de frig, iar vantul batea destul de tare, Gabriela si Slavic au resistat cu stoicism si si-au implinit visul de a avea fotografii pe varful Postavarul. Dupa am coborat la centrul de echitatie si am realizat a doua parte a fotografiilor din timpul acestei sedinte foto dupa nunta. Am incheiat cat se poate de colorat, cu mult praf de creta, aproape de Drumul Poienii. Va invitam sa priviti mai jos cel mai colorat si variat trash the dress din acest an, cu Gabriela si Slavic.

Trash the dress in culori la BrasovPanorame de pe Vf. Postavarul

Trash the dress in culori la Brasov. Sedinta foto pe cai Poiana Brasov. Fotografii cu mire si mireas ape Vf. Postavarul. Fotograf profesionist Brasov.

The post Trash the dress in culori la Brasov appeared first on Foto video nunta Brasov.This post first appeared on Foto Video Nunta Brasov | Fotograf Nunta Brasov | Albume, please read the originial post: here

Share the post

Trash the dress in culori la Brasov

×

Subscribe to Foto Video Nunta Brasov | Fotograf Nunta Brasov | Albume

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×