Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kommande byggprojekt i vår!

Som många av er redan vet är man glad för att Bygga om, ut och riva här hemma, och denna vår kommer inte att bli något undantag.

Bland annat kommer vedförrådet att rivas, då man precis skissat färdigt på ett nytt med bättre plats för ved, maskiner och cyklar mm.

En “balkong” kommer också att byggas åt Godistanten, och vakttornet kommer att genomgå en liten ombyggnation som (förhoppningsvis) i slutändan kommer göra det möjligt för hundarna att komma upp och spana på omgivningen.

Efter att noga ha diskuterat igenom olika alternativ för vårens projekt har vi äntligen bestämt oss för hur saker och ting ska göras, och om ett par veckor kommer vi att beställa hem material från Byggmax.

Jag räknar med att kunna påbörja arbetet i början av februari, och det första projektet blir att bygga balkongen innan man gör om vakttornet. Sen kan man börja med själva vedförrådet, och i april hoppas man att allt står färdigt då nästa laddning med ved levereras.

Så… i vanlig ordning råder det ingen arbetsbrist här hemma, men det har man ju aldrig trott heller…This post first appeared on The Great Adventures Of Henrik Olsson, please read the originial post: here

Share the post

Kommande byggprojekt i vår!

×

Subscribe to The Great Adventures Of Henrik Olsson

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×