Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Televizoare led - de ce meritaTelevizoarele Sunt probabil cele mai folosite aparate casnice, in fiecare seara milioane de oameni se aseaza pe canapea si consuma televiziune, stiri, filme, seriale, emisiuni, programe despre natura si multe altele. Televiziunea inca reprezinta un mijloc de comunicare si de divertisment preponderent, majoritatea romanilor inca se informeaza din stiri tv si se amuza uitandu-se la diverse programe tv. Toti avem un televizor, dar de care televizor? Exista mai multe tipuri, televizoare led in Brasov gasesti si la Selgros, sunt un tip preponderent, folosit de multi, dar inteles de putini.
LED inseamna Light Emitting Diode, adica dioda care emite Lumina, Televizoarele Led folosesc acest sistem de iluminare a televizorului nu tehnologia traditionala CCFL, cold cathose fluorescent lamps. Acest tip de iluminare este cel mai eficienta forma de lumina de fond. Ce care multi oameni nu il stiu este ca display-ul televizoarelor LED este LCD, partea de LED este doar lumina de fond. De fapt, televizoarele LED sunt doar televizoare LCD cu lumina de fond de tip LED. Pare ciudat, dar de fapt, denumirea de televizoarele LED este mai mult o forma de marketing decat altceva. Dar asta nu inseamna ca aceste televizoare nu sunt performante sau nu merita. Au mai multe avantaje fata de cele de tip plasma sau de tip LED clasic.

  • televizoarele LED au o calitate a imaginii superioara datorita cresterii gamei de culori. Tehnologia LED ofera o rata de contrast mai mare, deoarece produce un negru si un alb mai intens, acest factor fiind crucial pentru a obtine imagini de calitate.
  • pe parte ecologica, si de ce nu si de economii, televizoarele LED consuma mai putina eletricitate, asta inseamna o factura mai mica la energie.
  • televizoarele Subtiri Sunt foarte populare, iar cele mai subtiri sunt cele de tip LED pentru ca nu au nevoie de o sursa de lumina conventionala

Daca cauti un nou televizor, iti recomanda un model LED, din gama disponibila pe piata astazi, aceste tipuri de televizoare, cred eu, sunt cele mai bune. Dar nu ma crede pe cuvant, ai mai sus toate motivele pentru care sa iei aceasta decizie.

Selgros Braşov
Produse alimentare şi nealimentare
Calea Bucureşti nr. 231 Braşov,
500299 , RO
Tel: 0268 307 000
Fax 0268 307 199
This post first appeared on Aparate Foto Digitale Profesionale, please read the originial post: here

Share the post

Televizoare led - de ce merita

×

Subscribe to Aparate Foto Digitale Profesionale

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×