Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kittens – Bengaal

2 Prachtig goud gekleurde bengaal zusjes zoeken samen naar een een diamanten thuis

2 Bengaal zusjes geboren 11/05/2017 zoeken samen een gouden thuis. Ze Hebben beiden een super karakter en hebben alles wat je van een Bengaal verwacht; ze Zijn zeer speels, komen met ALLES helpen, babbelen graag , zijn zeer aanwezig in huis en hebben zeer lieve, gekke en aanhankelijke karakters. En vooral belangrijk… Ze zijn gek op elkaar.

Vandaar we een huisje zoeken waar de mensen vaak thuis zijn en ze als enige katjes mogen wonen. Mensen die overwegen deze 2 zusjes een thuis te geven, waar ze aan aandacht, liefde en verzorging niets tekort komen, moeten wel beseffen dat ze voor heel wat leven in huis zorgen Ze slopen niet maar zijn gewoon bij alles graag betrokken.

De meisjes worden 14/12 beiden gesteriliseerd en kunnen verhuizen na het herstellen van de ingreep. Een bezoekje is natuurlijk altijd mogelijk.

Ze zijn beide up to date met vaccinaties (ook rabiës), hebben een EU paspoort, hebben een chip die geregistreerd wordt op de nieuwe eigenaar, zijn in het bezit van een mooie stamboom en verhuizen met een contract en uitgebreide garantie. Ook krijgen ze uiteraard een kittenpakket mee met oa voeding voor de eerste tijd, speeltjes en een informatiebrochure.

Lijken deze lieve mooie meisjes iets voor jou of heb je vragen kan je me altijd contacteren.
Powered by WPeMaticoThis post first appeared on Kattensite, please read the originial post: here

Share the post

Kittens – Bengaal

×

Subscribe to Kattensite

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×