Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Bank Norwegian -laina esittelyssä!

bank norwegian laina

Bank Norwegian on kenties yksi suosituimmista viime vuosina Suomen rahoitustuotemarkkinoille tulleista ulkomaalaisista pankeista. Pankki pyrkii pitämään tuotevalikoimansa yksinkertaisena ja kilpailukykyisenä, ja sen tuotteet on suunnattu yksityisille markkinoille. Joko tunnet pankin tähtituotteen, vakuudettoman kulutusluoton?

Mikä Bank Norwegian?

Bank Norwegian on vuonna 2005 perustettu norjalainen rahoituslaitos. Suomessa pankki on tarjonnut palveluitaan vuodesta 2015 lähtien. Bank Norwegianilla ei ole fyysisiä pankkikonttoreita, vaan kaikki asiointi pankin kanssa hoidetaan netissä. Bank Norwegian on luotettava pankki, ja se kuuluu Norjan talletussuojan piiriin.

Bank Norwegianin tuotteet

Bank Norwegianin tuotevalikoimaan kuuluvat kulutusluotot, luottokortti ja säästötili. Tällä hetkellä Bank Norwegian tarjoaa korkeinta jatkuvan säästötilin korkoa (1,75 %) Suomessa. Lisäksi pankin valikoimaan kuuluva Norwegian-luottokortti on etenkin matkailijoiden mieleen; vuosimaksuttomaan luottokorttiin sisältyy matkavakuutus ja kortilla voi kerätä Cashpoints-pisteitä, joilla voi ostaa Norwegianin lentoja ja lisäpalveluita lennoille.

Kiinnostaako Bank Norwegianin luottokortti? Tutustu kortin ominaisuuksiin ja hanki kortti jo tänään!

Tutustu Norwegian-korttiin

Lue myös lisää lentopisteohjelmista!

Millaista lainaa Bank Norwegian tarjoaa?

Vaikka Bank Norwegianin luottokortti ja säästötili varsin laadukkaita tuotteita ovatkin, on pankin tärkein tuote vakuudeton kulutusluotto. Pankki markkinoi lainojaan eri nimillä, esimerkiksi remonttiluottona tai autolainana, mutta käytännössä kaikki pankin tarjoamat lainat ovat ominaisuuksiltaan samanlaisia.

Lainaa Bank Norwegianilta voi saada 1 000 – 50 000 €. Lainan lyhennysaikataulun saa itse valita omaan rahatilanteeseen sopivaksi 1 ja 15 vuoden väliltä. Lainan lyhennystapa on annuiteetti, ja lainan voi myös maksaa osittain tai kokonaan pois etukäteen ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Bank Norwegianin lainan korko määritellään asiakaskohtaisesti asiakkaan maksukyvystä tehdyn arvion perusteella. Nimelliskoron vaihteluväli on 8,99 – 22,49 %, ja esimerkiksi 10 000 euron lainan todellinen vuosikorko on 11,24-27,01 %. Lainan perustamismaksu on 45-95 € lainasumman suuruudesta riippuen, ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Kuka voi hakea Bank Norwegian-lainaa?

Bank Norwegian asettaa lainan hakijoille muutamia vaatimuksia: Lainan hakijan on oltava vähintään 23-vuotias, tällä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja tämän on täytynyt kuulua Suomen väestörekisteriin viimeiset 36 kk. Lainaa voi hakea myös rinnakkaishakijan kanssa, jolloin on mahdollista saada isompi laina kuin yksin hakiessa.

Miten lainaa haetaan?

Bank Norwegian lainaa voi hakea näppärästi netissä ja hakemuksen allekirjoittaminen onnistuu yksinkertaisesti nettipankkitunnuksilla.

Hae Bank Norwegian -lainaa jo tänään!

Bank Norwegian -laina täältä


This post first appeared on VertaaEnsin.fi - Talousblogi, please read the originial post: here

Share the post

Bank Norwegian -laina esittelyssä!

×

Subscribe to Vertaaensin.fi - Talousblogi

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×