Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ilmainen matkavakuutus luottokortilla

Ilmainen matkavakuutus luottokortillaMatkavakuutus voi olla ilmainen luottokortilla

Oletko suuntaamassa piakkoin kohti Meksikoa, Australiaa tai vaikkapa Norjaa? Onnittelut! Matkustitpa minne tahansa, on tärkeää pitää huolta omasta turvallisuudestaan ja terveydestään. Matkavakuutuksen ottaminen kannattaakin aina.

Lue lisää: Luottokortti on reissaajan kaveri

Monet miettivät jatkuvan ja määräaikaisen matkavakuutuksen välillä. Jos sinulla kuitenkin on luottokortti, säästyt todennäköisesti tältäkin vaivalta. Monissa luottokorteissa on nimittäin jatkuva matkavakuutus valmiina!

Lue myös: Minne matkalle jouluna?

Matkavakuutukset luottokorteissa

Monissa luottokorteissa vakuutettu ei ole ainoastaan luottokortin haltija vaan esimerkiksi hänen mukanaan matkustavat lapset ja puoliso. Luottokorttien matkavakuutus on yleensä voimassa, kun kulut maksetaan kokonaan tai osittain luottokortilla. Muista tarkastaa oman luottokorttisi ehdot ennen matkustamista.

Lue lisää luottokorttien matkavakuutuksista!

Mutta mikä on juuri sinulle sopiva luottokortti? Voit vertailla luottokortteja sivuillamme:

Löydä sinulle paras luottokortti

Markkinoilla on kymmenittäin erilaisia luottokortteja erilaisiin tarpeisiin. On vuosimaksuttomia luottokortteja ja on luottokortteja, joihin kuuluu matkavakuutus. Esimerkiksi S-Pankin S-Etukortti-luottokortit ovat asiakasomistajille ilmaisia, mutta niihin ei kuulu matkavakuutusta. Toisaalta esimerkiksi Ålandsbankenin Ålandsbanken MasterCard Private Banking Gold -luottokortti tarjoaa kattavan matkavakuutuksen ilman, että matkoja tarvitsee edes maksaa luottokortilla. Monia voi kuitenkin 100 euron vuosimaksu hieman kirpaista.

On kuitenkin kortteja, joissa ei ole vuosimaksuja mutta jotka tarjoavat matkavakuutuksen! Esittelemme niitä tässä kaksi.

Vuosimaksuttomia luottokortteja matkavakuutuksella

Bank Norwegianin Visa Credit -luottokortin vuosimaksu on 0 €. Siihen kuuluu kuitenkin matkavakuutus, joka on voimassa ulkomailla ja kotimaassa 90 vuorokautta. Matkan Peruuntumisesta Korvataan korkeintaan 2 000 euroa per henkilö (kuitenkin korkeintaan 4 500 euroa kaikilta vakuutetuilta yhteensä) 50 euron omavastuulla. 50 euron omavastuu on myös sairauskulukorvauksissa (jotka korvataan ilman ylärajaa) ja matkatavaravakuutuksessa, joka korvaa 1 500 euroon saakka.

Jotta matkavakuutus on voimassa, täytyy ainakin 50 prosenttia matkakustannuksista maksaa luottokortilla.

Lue myös: Visa vai MasterCard? Kumpi on parempi?

Aktian Mastercard Gold -luottokortti on niin ikään myös vuosimaksuton ja siinä on sekä kotimaan että ulkomaat kattava matkavakuutus. Matkavakuutus on voimassa korkeintaan 45 vuorokautta. Matkan peruuntumisesta korvataan korkeintaan 5 000 euroa. Sairauskulukorvauksissa on yläraja, sillä sairauskuluja korvataan korkeintaan 200 000 euroon saakka. Matkatavaroita korvataan korkeintaan 1 000 €. Matkatavaravakuutukseen kuuluu 150 euron omavastuu.

Jotta matkavakuutus on voimassa, täytyy matkakustannukset olla maksettu kokonaisuudessaan luottokortilla.

Lue lisää luottokorttien matkavakuutuksen esittelyssä

Kannattaa huomioida, että vaikkei kyseisissä luottokorteissa ole vuosimaksuja, joudut maksamaan esimerkiksi korkoa luottokorttilaskuistasi, jos et maksa niitä tarpeeksi nopeasti pois. Bank Norwegianissa luottokortin korko on 20 prosenttia ja Aktialla 10 prosenttia, minkä päälle tulee 3,90 euron tilinhoitomaksu (mikäli laskulla on siis korollista luottoa).

The post Ilmainen matkavakuutus luottokortilla appeared first on Vertaaensin.fi.This post first appeared on VertaaEnsin.fi - Talousblogi, please read the originial post: here

Share the post

Ilmainen matkavakuutus luottokortilla

×

Subscribe to Vertaaensin.fi - Talousblogi

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×