Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

4 enkle triks: Slik sparer du flere tusen kroner på drivstoff i året

Spar tusenvis av kroner på drivstoff hvert år ved å følge disse fire enkle triksene

Drivstoff er dyrt, og prisene stiger stadig. Derfor vil det lønne seg å bruke metoder for å gjøre det billigere. En løsning kan være Trumf-medlemskapet. De fleste forbinder dette fordelsprogrammet med billigere dagligvarer, men visste du at det også gir deg rabatt på drivstoff?

Over 2 millioner nordmenn er allerede Trumf-medlem, men man sparer ikke automatisk mye penger bare ved å være medlem. For å spare maksimalt på Trumf-medlemskapet må du være bevisst på hvor og når du handler, samt benytte deg av alle fordelene som følger med. Du kan for eksempel kombinere Trumf-bonusen med andre sparemetoder!

I denne artikkelen får du 4 enkle tips til hvordan du kan ta sparingen til nye høyder når det kommer til en stor utgiftspost for de fleste, nemlig Drivstoff.

Sammenlign og søk bensinkortFå rabatt på drivstoff!

1. Fyll tanken riktig dag i uken

Først og fremst er det viktig å være oppmerksom på når du fyller tanken. Akkurat når det er billigst vil kunne variere noe, men det har vist seg at man stort sett finner de aller laveste prisene søndag kveld og mandag morgen.

Listeprisene justeres hver mandag klokken 12.00, og man vil ofte se at prisene skrus kraftig opp etter dette tidspunktet. Ønsker du å spare penger på drivstoff vil det derfor være lurt å planlegge litt, og fylle tanken helt opp i dette tidsrommet.

Det viser seg også at torsdag kan være en smart dag å fylle tanken på. Årsaken er den naturlige prissyklusen. Oppjusteringen av prisene mandag følges av en gradvis nedjustering, og så foretas det enda en oppjustering igjen, før prisene på ny synker gjennom helgen. Derfor kan du også spare mye på å jakte billig drivstoff torsdag morgen og formiddag.

Du kan faktisk spare opptil flere kroner per liter bare ved å fylle tanken til riktig tid! 

Flere tips til økonomisk kjøring: Slik kjører du lenger for mindre

Spare 100 øre/liter ved å fylle tanken til riktig tid!2. Bruk Trumf-medlemskapet ditt på Shell

Det er mange fordeler forbundet med å være Trumf-medlem. Først og fremst får du 1% rabatt på alt du handler hos dagligvarebutikkene Meny, Kiwi, Joker, Spar, Jacob’s, CC-mat, samt noen utvalgte nærbutikker.

I tillegg til dagligvarerabatten får du også 30 øre per liter i Trumf-bonus på Drivstoff Hos Shell. Det finnes ingen øvre grense på hvor mye du kan opptjene deg i løpet av året. Pengene du sparer kan overføres direkte til ditt bankkort eller tas ut som EuroBonus-poeng hos SAS.

Som Trumf-medlem får du 30 øre per liter i Trumf-bonus på drivstoff hos Shell.

Ønsker du å vite mer? Slik fungerer Trumf-medlemskap

3. Bruk et bensinkort

Med den stadige økningen av drivstoffpriser har det blitt vanlig å skaffe seg et kredittkort med drivstoffrabatt. Med et slikt kort kan du nemlig spare betydelige summer hvert år. Dersom du kjører mye på daglig basis, enten det er på jobb eller på privaten, vil et kredittkort med drivstoffrabatt bidra til å gjøre dine kjørevaner billigere.

Et godt eksempel på et slikt kort er Santander Flexi. Med dette kortet får du 4% cashback på én valgfri kategori, som kan endres fra måned til måned. Du kan velge mellom drivstoff, klær og sko, flyreiser, elektronikk og sportsutstyr. Maksimal cashback er 200 kroner per måned, eller 2000 kroner per år. Velger du drivstoff som din cashback-kategori vil du få 64 øre/liter i rabatt hos samtlige bensinstasjoner i Norge. Aldersgrensen for å få Santander Flexi er 20 år.

Dersom du ønsker å spare penger på denne måten er det viktig å sørge for at du alltid betaler kredittkortfakturaen i sin helhet. Kredittkort har høye renter, og dersom regningen ikke betales, eller kun betales delvis, vil rentene fort kunne overstige pengene du har muligheten til å spare.

Med bensinkortet Santander Flexi får du hele 64 øre/liter i rabatt hos alle bensinstasjoner.

Søk Santander Flexi

Velger du drivstoff som din cashback-kategori vil du få 64 øre/liter i rabatt hos samtlige bensinstasjoner i Norge

Full oversikt: Beste drivstoffkort i Norge

4. Kombiner Trumf-medlemsskapet med bensinkortet ditt

Man kan samle Trumf-bonus på tre ulike måter, og hva du velger avgjør hvor mye du kan spare: ditt eget bankkort, Trumf sitt eget kredittkort Trumf Visa eller med et ordinært medlemskort.

Ved oppsparing på de to førstnevnte måtene, vil man potensielt gå glipp av tusenvis av kroner. Man kan nemlig maksimere sparingen ved å først scanne det ordinære medlemskortet, og følgelig betale for varene med et kredittkort som gir ytterligere rabatt på drivstoff.

Trumf medlemskort + Kredittkort med rabatt på drivstoff = Maksimal sparing på drivstoff

I tillegg til å få 30 øre/liter i rabatt med ditt ordinære Trumf-medlemskort, vil du eksempelvis kunne få 64 øre/liter i rabatt med Santander Flexi. Det vil si at du får hele 94 øre/liter rabatt på drivstoff hos Shell!

Spar hele 94 øre/liter ved å kombinere Trumf-bonus med bensinkortet Santander Flexi!

Søk Santander Flexi

En annerledes adventskalender - for alle som er glad i å spare penger!

Trikset kan også brukes på dagligvarehandelen: Les hvordan du kan spare over 6000 kr i året her!

Ønsker du flere sparetips? Sjekk ut vår adventskalender!

Julen er en kostbar tid for de fleste av oss. Vi i Samlino.no har derfor laget en helt spesiell adventskalender hvor vi har samlet årets beste sparetips i 24 spennende spareluker. Du får med andre ord et nytt og nyttig sparetips – hver dag frem mot jul.

Åpne dagens luke!

The post 4 enkle triks: Slik sparer du flere tusen kroner på drivstoff i året appeared first on Blogg og sparetips.This post first appeared on 5 Ganger Du Ikke Bør Betale Med Kredittkort, please read the originial post: here

Share the post

4 enkle triks: Slik sparer du flere tusen kroner på drivstoff i året

×

Subscribe to 5 Ganger Du Ikke Bør Betale Med Kredittkort

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×