Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Augusti, månaden som ger pirr i magen och stora planer med barn!

Augusti månad och det är verkligen en månad som jag längtar till.
Visserligen betyder det varmare väder och fuktigare klimat. Det är sällan under 36 grader. Närmare 38-42 i skuggan och riktigt hett. Och ärligt talat, det är en jobbig månad för sådana som mig som kanske inte trivs när det är som absolut varmast och inte har möjlighet att åka till stranden varje dag i flera timmar.

Men…sedan 3 år tillbaka så älskar jag denna månad. Det pirrar lite extra i magen, planerna är stora och planeringen prickas av både för mig och barn.
För två år sedan var första gången på 10 år som jag åkte till Sverige i augusti månad. Förra året blev ett lyckat återbesök och att vara i Sverige när det är som absolut varmast i Turkiet är något jag kanske har svårt att vänja av.

Resa i augusti innan skolorna börjar.

I år var resorna dyra. Esma är dessutom över 2 år så hon har visserligen eget säte och egen resväska, men hennes biljett blir dyrare än som ”bebis biljett”
Och det var riktigt svårt att hitta resor från mitten av augusti och 2-3 veckor framåt. Det fanns inga charter/direktflyg härifrån Turkiet de dagar vi kan åka och jag tittade alla möjliga (och omöjliga) sätt.
Biljett ill Turkiet är mycket lättare att hitta. Men att ha startbiljett FRÅN Turkiet i mitten av augusti är svårare, mycket svårare. Vi var dessutom något begränsade med avgångsdagar och behövde planera ett par veckor i förväg.
Men jag kände att jag vill verkligen åka till Sverige i år. Jag behöver den där uppladdningen och en dos av ”min uppväxt” och allt som hör till.
Så tillslut blev det en resa bokad, mellanlandning i Frankfurt och jag tror det blir jättebra.

Här kommer ett härligt bildregn från några av bilderna jag tog förra året. Minns ni att vi övernattade på flygplatsen då med men i en napcab?
Det kan ni läsa om HÄR

Inlägget Augusti, månaden som ger pirr i magen och stora planer med barn! dök först upp på Louise i Turkiet.This post first appeared on LouiseiTurkiet, please read the originial post: here

Share the post

Augusti, månaden som ger pirr i magen och stora planer med barn!

×

Subscribe to Louiseiturkiet

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×