Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Verbele şi explicaţiile lor pentru: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Fiecare zodie, sau energie zodiacală este caracterizată de un verb, de o acţiune care îi este specifică. Ne vom referi la zodie ca şi la o energie arhetipală care se modulează în funcţie de planetă (nu ne referim doar la cei cu Soarele într-o anumită zodie). Dincolo de înţelesul comun, aceste verbe au un înţeles mai profund, respectiv şi o lecţie:


Berbec: eu iniţiez 
Caracteristic energiei zodiacale a Berbecului este iniţiativa, curajul şi capacitatea de a-şi asuma riscuri (de puţine ori riscuri calculate). Reprezintă energia începutului având de învăţat lecţia perseverenţei, nu doar să înceapă lucruri, ci să le şi ducă până la capăt, pentru a se bucura plini de entuziasm de un nou început.

Taur: eu am
Tendinţa energiei de Taur e să acumuleze obiecte materiale şi să-şi măsoare reuşita în obiectele materiale pe care le-a acumulat. Lecţia acestei energii zodiacale este să înveţe să-şi depăşească ataşamentul faţă de bunuri, să conştientizeze că starea lui de fericire, de mulţumire şi de împlinire nu e dependentă de ele.

Gemeni: eu gândesc
Ei vor să ştie tot, orice informaţie este interesantă pentru ei, şi curiozitatea le este în sânge. Ce au însă de învăţat, este să fie şi selectivi după ce s-au informat în prealabil legat de toate posibilităţile. Tot timpul va fi ceva nou de învăţat, însă e bine să îşi găsească un domeniu pe care să-l aprofundeze.

Rac: eu simt
Energia de Rac este sensibilă, atentă la stările ei şi grijulie faţă de ceilalţi, câteodată prea grijulie şi prea altruistă, uitând de ea până în faza în care nu mai are de unde dărui grijă şi susţinere celorlalţi. Aşa că este important ca cei cu energie de Rac, să fie atenţi la ce simt şi să-si acorde timp şi pentru ei, pentru a se încărca.

Leu: eu vreau
Este foarte bine pentru cei cu energie de Leu să ştie ce vor, şi asta de obicei se întâmplă. Dar dincolo de acest aspect, e necesar să nu uite atunci când sunt în faţa oamenilor, când îi conduc, că una din calităţile cele mai nobile ale regilor este umilinţa şi slujirea oamenilor. Aşadar, atunci când vor ceva, e bine să ţină cont şi de ce vor ceilalţi, altfel vor fi dominatori şi despotici şi nimeni nu-i va mai urma.

Fecioara: eu analizez
Capacitatea de analiză şi atenţia la detaliu specifică celor cu energie de Fecioară este impresionantă. Pot sta ore în şir să perfecţioneze ceva la care lucrează, însă tocmai asta îi poate face să se piardă în detalii, să uite de privirea de ansamblu şi să se învârtă într-un cerc vicios al supranalizării. Este important să caute şi să vadă simplitatea şi puritatea lucrurilor, înţelegând că perfecţiunea poate fi atinsă doar de Dumnezeu.

Dacă vrei să înveţi astrologia cu ajutorul primului curs video de astrologie natală, poţi să-l comanzi chiar acum, de aici.

Iar dacă ţi-a plăcut acest articol, te invităm să-l împărtăşeşti cu prietenii tăi pe Facebook sau să ne laşi un comentariu cu părerea ta.

Partea a doua a articolului o găseşti aici.This post first appeared on Astrologie Spirituală | Cursuri Astrologie | Astrograma Personala, please read the originial post: here

Share the post

Verbele şi explicaţiile lor pentru: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

×

Subscribe to Astrologie Spirituală | Cursuri Astrologie | Astrograma Personala

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×