Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Verbele şi explicaţiile lor pentru: Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti

Tags: energie foarte

Continuăm cu partea a doua a articolului despre explicaţiile mai profunde ale verbelor definitorii pentru o anumită Energie zodiacală arhetipală (partea I aici):


Balanţă: eu echilibrez

Celor cu energie de Balanţă le place armonia, să creeze lucruri frumoase, armonioase, de asta mulţi sunt artişti, dar pentru a face asta, fac sacrificii Foarte mari, mai ales faţă de propria persoană. Foarte mulţi au tendinţa de a uita de ei în dorinţa de a crea frumosul şi armonia în exterior, aşa că dacă e o dispută, preferă să lase de la ei decât să creeze dezechilibru, însă uită de dezechilibrul din ei. Aşa că lecţia e să echilibreze armonia exterioară cu cea interioară.

Scorpion: eu doresc
Energia dorinţei este una foarte puternică, cel puţin la nivel de potenţial. Este cea care ne dinamizează, din care ajungem să aducem în manifestare multe idei creatoare. Cei cu energie de Scorpion au din abundenţă această energie, şi pentru ei e o lecţie să o cârmuiască, să o direcţioneze într-un mod armonios. Ei au foarte multe dorinţe, cele mai multe neştiute sau neexprimate, e important ca în loc să îi consume acele dorinţe să găsească o modalitate armonioasă de a le exprima, una creativă şi profundă.

Săgetător: eu înţeleg
Ei înţeleg, aici este o mare capcană pentru cei cu energie de Săgetător. Având senzaţia ca ei înţeleg totul, şi chiar explicându-le altora care este adevărul lor (egal, desigur cu adevărul Universal) ca nişte profesori foarte buni ce sunt, rămân pe loc, şi nu văd defapt cât mai au de învăţat şi se plafonează, nu doar pe ei ci şi pe cei pe care îi învaţă. Aşadar, e important să caute echilibrul dintre dorinţa de a întelege, studiul (indicat ar fi de la un maestru, cineva care a reuşit să ajungă unde vrea şi el să ajungă), şi dorinţa de a-i învăţa pe alţii.

Capricorn: eu folosesc
Cei cu energie de Capricorn ştiu să folosească resursele pe care le au la dispoziţie, să le organizeze şi să facă multe, din nimic. Ce pot ei să facă chiar mai bine, e să-şi deschidă ochii legat de care sunt acele resurse disponibile, deobicei au tendinţa de a se limita, de a-i scăpa din vedere nişte resurse pe care le are sau le-ar putea avea uşor la dispoziţie, aşa că pentru cei cu energie de Capricorn, sfatul este să caute să vadă mai de sus situaţia în care se află şi resursele pe care le-ar putea folosii pentru atingerea obiectivelor.

Vărsător: eu cunosc
Celor cu energie de Vărsător le place să cunoască, atât din punct de vedere intelectual cât şi din punct de vedere al oamenilor, mai exact, le place să ştie multe lucruri, despre oameni, despre diferite subiecte, să citească, să facă conexiuni, atât mental cât şi între oameni, dar căutând foarte mult cantitate, uită de nivelul calitativ al relaţiilor al informaţiilor, şi de profunzimea lor.

Peşti: eu cred
Cei cu energie de Peşti au foarte dezvoltată credinţa. Asta poate varia de la a fii foarte creduli şi naivi, până la a avea o credinţă de nezdruncinat în Dumnezeu. Desigur este recomandată cea de-a doua variantă pentru că astfel pot avea parte de adevărate minuni. În al doilea rând ei cred în lucruri nevăzute, sau nevăzute încă, de asta sunt şi ridiculizaţi câteodată, însă pentru a crea ceva nou în viaţa ta, trebuie în primul rând să crezi că se poate, dar şi să îţi doreşti. Ei pot avea tendinţa de a idealiza unele lucruri şi pe unii oameni, dar câteodată e necesar să revină şi cu picioarele pe pământ şi să fie atenţi cui le acordă încrederea lor, în primul rând încrederea lor trebuie să fie în Dumnezeu şi apoi în oameni.

Ţi s-a părut interesant? Sau crezi că li s-ar părea interesant unor prieteni cu una din energiile zodiacale de mai sus? Ai mai jos imaginea cu F-ul de la Facebook prin care poţi împărtăşii articolul imediat.


This post first appeared on Astrologie Spirituală | Cursuri Astrologie | Astrograma Personala, please read the originial post: here

Share the post

Verbele şi explicaţiile lor pentru: Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti

×

Subscribe to Astrologie Spirituală | Cursuri Astrologie | Astrograma Personala

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×