Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cum calculez astrograma de Hiatus si ascendentul anual [in 3 pasi simpli], GRATUIT?

In fiecare an, noi renastem, are loc ceea ce in astrologie se numeste revolutia solara.  

Asa cum un ciclu al Lunii este reprezentat de "o luna", asa si Anul nostru astrologic reprezentat de Momentul de revolutie solara sau de Hiatus are loc in fiecare an, fiind un ciclu complet al Soarelui. 

El are loc la o anumita ora care se calculeaza in functie de pozitia exacta a Soarelui la momentul nasterii si locul unde ne aflam la momentul de hiatus. 

De exemplu, Ascendentul anual poate fi altul daca suntem in Cluj-Napoca sau in Bucuresti, influentand astfel momentul de inceput al noului nostru an solar. Unele persoane chiar aleg sa calatoreasca in alt oras pentru a avea un altfel de moment al inceputului pentru anul lor nou. 

Deobicei oamenii apeleaza la astrologi cu cateva zile inaintea zilei lor de nastere pentru a le comunica momentul de hiatus. In anumite cazuri ei vor sa stie doar momentul, ora exacta, dar si Ascendentul Anual. Multi isi comanda si o Astrograma completa pentru anul care urmeaza sau isi programeaza o consultatie. 

Noi ne-am gandit sa iti oferim posibilitatea sa iti calculezi singur astrograma de hiatus (fara sa ai de platit ceva), sa afli ora la care Soarele din tranzit trece peste Soarele din astrograma natala, si sa afli si ascendentul anual. 

Cei trei pasi pentru calcularea astrogramei de hiatus si ascendentului anual:
Link-ul catre program este: http://www.astrotheme.com/solar_revolution.php

Pasul 1. Introduci prenumele tau, data, ora, locul nasterii si sexul. 

Pasul 2. Selectezi perioada: trebuie sa fie din anul in care suntem in anul viitor (ex. 24/07/2015 to 23/07/2016 pentru anul 2015)

Pasul 3. Introduci locul unde vei fi la momentul de hiatus anual. Apesi pe urma Next, verifici datele si apesi din nou Next. 

Rezultat: Iti apare pe urma ziua saptamanii, data si ora (momentul de hiatus) chiar in stanga sus sub Your Solar Revolution. Mai jos fiind chiar astrograma de hiatus, AC reprezentand Ascendentul (vezi exemplul de la inceputul articolului).

Daca ti s-a parut util articolul, impartaseste-l si cu cei apropiati Care Vor sa isi calculeze astrograma de hiatus, care vor sa stie momentul de hiatus sau care vor sa isi calculeze ascendentul anul.
This post first appeared on Astrologie Spirituală | Cursuri Astrologie | Astrograma Personala, please read the originial post: here

Share the post

Cum calculez astrograma de Hiatus si ascendentul anual [in 3 pasi simpli], GRATUIT?

×

Subscribe to Astrologie Spirituală | Cursuri Astrologie | Astrograma Personala

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×