Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

3 lucruri pe care nu le ştiai despre Compatibilităţile Astrologice şi Astrologia Relaţională (+ Bonus)

Tags: relaional
1. Astrograma relaţională nu este potrivirea zodiilor
Găsim pe internet tot felul de compatibilităţi între zodii şi pot fi interesante, mai ales dacă nu ştim data şi ora naşterii persoanei iubite, însă sunt incomplete şi superficiale.

Fiecare dintre noi, suntem unici şi avem o astrogramă unică în funcţie de data, ora şi locul naşterii. Zodia noastră reprezintă doar Soarele din astrogramă, care e doar o planetă din mai mult de 10 planete şi puncte matematice (aici intră şi ascendentul).

În plus, într-o relaţie, se iau în considerare 3 elemente principale din astrogramă (pe lângă case şi în corelaţie cu restul astrogramei): la femei cele trei sunt Soarele, Marte şi Descendentul, iar la bărbaţi, Venus, Luna şi Descendetul.

Aşa că poţi citi compatibilităţi pe internet, le găseşti gratis, însă pericolul e că te pot iluziona şi îţi pot da informaţii greşite care îţi fac mai degrabă rău relaţiei.

Noi am pregătit un curs video de astrologie relaţională pe care îl recomandăm oamenilor care îşi doresc să înveţe ce e cu compatibilităţile cu adevărat şi l-am scos la un preţ cât mai accesibil (jumatate din preţul pieţei) pentru că ne dorim ca oamenii ca tine să aibă informaţii de calitate, autentice şi această ştiinţă să-i ajute, nu să-i încurce în deja complicata viaţă relaţională.

Poţi găsi cursul aici, însă îţi recomandăm să-l comanzi doar dacă ai deja bazele astrologiei natale (apropo, preţul e încă redus cu ocazia lansării).

2. Astrograma relaţională este de mai multe feluri
Astrologia este o ştiinţă, chiar dacă e redusă de o buna parte din mass media la un banal entertainment, iar relaţiile dintre oameni sunt văzute din mai multe perspective.

Acestea sunt:
-sinastria planetelor (interacțiunea dintre două persoane, punctele comune, posibilele tensiuni și soluțiile la conflicte)
-sinastria caselor (domeniile de viață unde interacționează cel mai bine)
-planetele în casele celuilalt (cerințele și influențele caselor respective)
-astrograma compusă (astrograma sau sufletul relației)

Poţi acum să înţelegi de ce nu ţi se potrivesc anumite compatibilităţi pe care le citeşti pe internet. Ele folosesc doar o părticică din această ştiinţă şi normal, datorită inexactităţilor, o şi discreditează.

În cursul nostru sunt explicate toate aceste metode de interpretare, când şi cum se folosesc, împreună cu studii de caz. Dacă te interesează, îl găseşti aici.

3. Iubirea este întotdeauna pe primul loc
Zoltan aminteşte de fiecare dată când vorbeşte despre astrologia relaţională, sau cand cineva se gândeşte să apeleze la o astrogramă relaţională făcută de el, o întâmplare pe care a trăit-o chiar el la începutul practicii astrologiei.

A mers plin de entuziasm la profesorul lui de astrologie să-l întrebe dacă este compatibil din punct de vedere astrologic cu femeia de care tocmai se îndrăgostise. Raspunsul lui a fost unul care i-a rămas întipărit mult timp în minte, şi suna cam asa: "Zoltan, bucură-te de energia începutului, de iubire, de starea de îndrăgostit, şi dacă ai probleme, caută-mă!".

Concluzia acestei întâmplări e că nu trebuie să sărim repede să vedem dacă suntem sau nu compatibili cu persoana care ne place sau de care ne-am îndrăgostit. E important în primul rând să iubim, să ne bucurăm de acea energie magică a începutului şi când (sau dacă) apar probleme, să apelăm la un astrolog cu experienţă care ne poate ajuta să le vedem din exterior şi să le depăşim cu brio.

Bonus:
Poţi viziona începând cu minutul 20:20, prezentarea astrologiei relaţionale pe scurt a profesorului de astrologie Zoltan Veres.

Îţi dorim mult succes în explorarea compatibilităţii autentice şi, să ai parte de multă iubire! :)


This post first appeared on Astrologie Spirituală | Cursuri Astrologie | Astrograma Personala, please read the originial post: here

Share the post

3 lucruri pe care nu le ştiai despre Compatibilităţile Astrologice şi Astrologia Relaţională (+ Bonus)

×

Subscribe to Astrologie Spirituală | Cursuri Astrologie | Astrograma Personala

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×