Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

SIMPOZIONUL NAŢIONAL DE ASTROLOGIE, EDIŢIA A XIX-A, 20-23 MARTIE 2014, STAŢIUNEA DURĂU
Relaţia de cuplu ... una din cele mai mari provocări ale vremurilor în care trăim şi una din cele mai eficiente instrumente ale evoluţiei unui suflet pe calea către Dumnezeu.

Dedicăm acest Simpozion cercetării diverselor aspecte şi nuanţe ale relaţiei de cuplu. Vor fi conferinţe, seminarii, dezbateri, rezultatele unor cercetări precum şi jocuri interactive, vizionări de filme spirituale şi o seară artistică consacrată magiei relaţiei de iubire. Iar preludiul evenimentul va fi seara spirituală cu ocazia Echinocţiului de Primăvară.

Program:

Joi, 20 Martie

17:00 – 18:00 ~ Conferinţa pregătitoare: „Semnificaţia esoterică a Echinocţiului de Primăvară" – Bartha Zoltan 

Sunt cîteva momente în ciclurile planetei noastre care sunt considerate magice încă din vremuri imemoriale: echinocţiile şi solstiţiile. Intrarea Soarelui în cele patru zodii cardinale are o semnificaţie aparte pentru că generează în ambianţa Pământului o impregnare cu anumite energii deosebit de elevate ce  permit ca toate regnurile (mineral, vegetal, animal şi uman) să primească o impulsionare specifică şi astfel să îşi urmeaze cursul ascendent în misteriosul drum al evoluţiei.

19:00 – 22:00 ~  Program spiritual special cu ocazia Echinocţiului de primăvară

Vineri, 21 Martie

 09:30 – 11:00 ~ Conferinţă:Nuanţe ale iubirii reflectate în astrologie" – Bartha Narcisa

Iubirea este unică având aceaşi sursă dumnezeiască, însă este manifestată într-o formă irepetabilă şi originală de către fiecare fiinţă umană ce o îmbrăţişează. Fiecare îndrăgostit trăieşte iubirea într-o formă adeseori inexplicabilă prin cuvinte şi fiecare trăire pe care o accesează împărtăşind iubirea îl conduce către descoperirea propriului suflet. Iubirea este o cale supremă a destinului fiecărui om, iar prin ştiinţa divinatorie a astrologiei vom prezenta anumite corelaţii uimitoare şi fascinante ce face să ... să te îndrăgosteşti de astrologie.

Vineri, 21 Martie

17:30 – 20:00 ~ Conferinţă: Analiza astrologică a unor relaţii armonioase de iubire”Felicia Bratu si Diana Serban

Fiecare experienţă relaţională este un pas către reîntregirea vieţii noastre şi fiecare ne îmbogăţeşte drumul spre găsirea destinului nostru. În astrologie sunt diverse semne secrete ce ne ajută să descoperim "de ce"-ul unei întâlniri euforice sau unei despărţiri dramatice. Ce avem de învăţat din toate acestea ? Care este dominanţa unei relaţii ? Când suntem predispuşi la momente de criză şi cum să le administrăm ? - sunt doar câteva întrebări la care vom răspunde în urma studiului a multe astrograme relaţionale.

Vineri, 22 Martie

09:45 – 11:15 ~ Conferinţă: Seminar interactic pentru clarificarea bazelor astrologiei" – Seraphim Ambarus

Orice ştiinţă are alfabetul său propriu, orice cale spirituală are principii, orice formă de cunoaştere autentică se bazează pe reguli studiate de multe secole sau chiar milenii. Astrologia, ca ştiinţă divinatorie are regulile sale cereşti, reguli stabilite de mişcarea însăşi a Universului, de ciclurile şi aspectele astrelor pe care înţeleptul le percepe ca semne divine: "ceea ce este sus, există şi jos". Acest seminar va clarifica mai multe provocări cu care practicantul se confruntă încă de la început şi totodată ne va ajuta să înţelegem corect semnificaţia arhetipurilor, ordinea de interpretare, reguli şi principii etc.

Vineri, 21 Martie

11:25 – 12:45 ~ Conferinţă:Cum să alegem cel mai bun moment folosind astrologia electivă” – Untu Petronela

Astrologia electivă este ramura astrologiei care se ocupă cu găsirea celor mai potrivite momente din punct de vedere astrologic, celor mai bune configuraţii astrale, pentru a avea succes în ceea ce ne propunem să realizăm. Înţelepciunea populară a sintetizat aceasta în proverbul: "Să fie într-un ceas bun !", accentuând importanţa astrologiei elective în desfăşurarea acţiunilor noastre. Prin astrologie electivă putem găsi momentele favorabile, ferestrele de oportunitate pentru orice domeniu din viaţa noastră. Vom aborda predominant alegerea momentului căsătoriei şi a altor evenimente importante din cadrul unei relaţii de cuplu.

Sâmbătă, 22 Martie
17:00 - 18:15 ~ Conferinţă:„Studiu astrologic asupra misterul masulinitatii si rolul barbatului care se afla deja sau doreste sa se integreze intr-o realatia de cuplu ” – Bartha Zoltan
Intelegerea modului in care "functioneaza" barbatul si femeia, este inca o mare provocare pentru practicantii astrologiei. In cadrul acestei expuneri vom expune rezultatele unori cercetari referitoare la modul in care un barbat isi asuma relatia de cuplu cu femeia pe care o iubeste si modul in care administreaza crestera si diversificarea acestei relatii. Vom scoate la lumina in limbaj astrologic marea provocare a orgoliului masculin, al tendintelor dominatoare, al comportamentului in situatii de dificile dar si modul in care barbatul isi poate aplifica virilitatea, iubirea, romantismul, vointa si asumarea constienta si responsabila a relatiei de cuplu.

Sambata, 22 Martie

17:00 - 18:15 ~ Conferinţă: O analiză astrologică asupra fricilor ce apar într-o relaţie de cuplu sau care preced sau chiar blochează apariţia unei relaţii de cuplu ” – Daniel Iepure

Cei care sunt într-o relaţie de cuplu poate găsesc greu de înţeles faptul că sunt persoane cărora le este frică de a iubi, le este frică să împărtăşească sentimente afective, le este frică de despărţire, de eşec şi chiar de a face dragoste. Prin această conferinţă vă prezentăm rezultatele unor cercetări şi observaţii şi chiar statistici astrologice referitoare la blocajele pe care le generează fricile în relaţiile noastre, precum şi soluţii ce ajută la depăşirea lor. 

Duminica, 23 Martie
10:00 – 11:30 ~ Conferinţă: Astrolog versus magician - din misterele marilor practicieni” – Adrian Tarcan
Conceptiile pe care le avem determina natura experientelor pe care le traim. O discutie despre relatia noastra cu Universul si posibilitatile concrete ce se deschid pentru fiecare dintre noi pornind de aici. Studii de caz: revolutia lui Saturn, Revolutia Solara, diverse tranzite ale lui Uranus, intilniri cu Marte, Venus si Mercur. Rezultate si proiecte..

Duminică, 23 Martie

10:00 – 11:30 ~ Conferinţă: „Rolul revelator al rolurilor celor 7 planete în relaţia de cuplu" – Bartha Zoltan

Astrologia fiind o ştiinţă divinatorie - holistică, are la bază principiul totului în parte şi a părţii în tot. Din această perspectivă, fiecare planetă se reflectă în fiecare planetă, sau altfel spus în fiinţa noastră vibrează în simultaneitate toate cele 7 astre.  Acestea prin valoarea lor arhetipală joacă diverse roluri ce umple astfel scena vieţii noastre. Vom studia împreună proiecţia rolurilor planetare în relaţia de cuplu pentru a înţelege valoarea lor interdependentă şi totodată dominanţa specifică fiecărei fiinţe umane.

LocaţiaHotel Cascada 3*** Staţiunea Durău  (www.hotelcascada.ro) 
              247 km din Cluj-Napoca
              450 km din Bucureşti (Ploieşti->M.Ciuc->Topliţa) sau 433 km prin Buzău->Bacău-> Piatra Neamţ->Bicaz
              170 km din Iaşi (Tg. Frumos->Paşcani->Tg. Neamţ)

Cazare: au mai rămas locuri libere doar la Vila Pelegrinul ( 220 m de Hotel Cascada) . Condiţiile sunt la fel ca la hotel.
            - dublă 120 ron / noapte cu pranzul inclus (pt 2 persoane)
             - triplă 150 ron / noapte cu pranzul inclus (pt 3 persoane)
            - apartament 200 ron / noapte cu pranzul inclus (pt 4 persoane)

Taxa de participare: 100 RON  pt 3-4 zile, 80 ron pt 2 zile si 40 ron pt o zi - se va achita la fata locului.

Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteţi un mail de confrmare la [email protected] şi transferaţi costul integral de cazare în contul următor: Bartha Zoltan, Raiffeisen Bank: RO79 RZBR 0000 0060 0985 8342. Menţionaţi obligatoriu numele şi prenumele la ghişeul băncii unde depuneţi banii, sau în rubrica "reprezentând.." dacă faceţi plata on-line. 
This post first appeared on Astrologie Spirituală | Cursuri Astrologie | Astrograma Personala, please read the originial post: here

Share the post

SIMPOZIONUL NAŢIONAL DE ASTROLOGIE, EDIŢIA A XIX-A, 20-23 MARTIE 2014, STAŢIUNEA DURĂU

×

Subscribe to Astrologie Spirituală | Cursuri Astrologie | Astrograma Personala

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×