Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Lagi Gambar Xiaomi Mi Max Hadir Ke Arena Internet – Akan Dilancarkan Esok

Tags: xiaomi peranti

Xiaomi Mi Max merupakan telefon pintar bersaiz besar daripada Xiaomi yang bakal dilancarkan secara rasminya pada 10 Mei 2016. Ia dilihat pihak Xiaomi seperti mempunyai pelbagai kejutan menarik, dan tidak begitu merahsiakan pengenalan peranti mereka, dan kini berkongsi beberapa gambar peranti berkenaan.

Xiaomi Mi Max

Gambar baru ini hadir daripada CEO Xiaomi terus, memperlihatkan peranti bersazi besar berkenaan. Mengikut maklumat yang hadir sebelum ini, Xiaomi Mi Max dijangka akan membawakan skrin bersaiz 6.4-inci dan dijana menggunakan cip pemprosesan Snapdragon 650 serta pilihan memori dalam 2GB RAM atau 3GB RAM.

Xiaomi Mi Max

Xiaomi Mi Max

Xiaomi Mi Max turut dikatakan mungkin membawakan kamera belakang 16-megapixel dan kamera hadpaan 8-megapixel. Untuk bateri, ia bakal dijana dengan bateri berkapasiti 4000mAh.

Xiaomi Mi Max juga bakal menjadi salah satu peranti pertama yang menggunakan sistem operasi Xiaomi MIUI 8 berasaskan Android 6.0 Marshmallow.

Xiaomi bakal melancarkan peranti ini secara rasminya esok – 10 Mei 2016.This post first appeared on Amanz, please read the originial post: here

Share the post

Lagi Gambar Xiaomi Mi Max Hadir Ke Arena Internet – Akan Dilancarkan Esok

×

Subscribe to Amanz

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×