Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Evoworks genomineerd voor Google Premier Partner Awards 2017

Evoworks is genomineerd voor Google’s prestigieuze Google Premier Partner Awards, waarbij de beste digitale marketingbureaus van Europa worden erkend voor hun prestaties. De nominaties zijn in 6 categorieën ingedeeld: Search Innovation, Display Innovation, Mobile Innovation, Shopping Innovation, Video Innovation en Growing Businesses Online. Evoworks is genomineerd voor een award in de laatstgenoemde categorie.

Nominatie ‘Growing Businesses Online’ award

In de categorie ‘Growing Businesses Online’ worden bedrijven genomineerd die kunnen aantonen bedrijven online te kunnen laten groeien door hun expertise op het gebied van Google’s advertentieproducten. Evoworks werd genomineerd als erkenning van onze prestaties samen met Marington.nl, de webshop waar je tassen online kunt kopen. Door hun reeds goedlopende AdWordscampagnes nog meer te verbeteren en binnen zes maanden een omzetstijging van 90% op deze kanalen te behalen, lieten we Google zien dat we voor het online laten groeien van bedrijven in de top van Europese onlinemarketingbureaus thuishoren.

Over de Google Premier Partner Awards

Evoworks maakt deel uit van Google Partners, een selecte groep digitale marketingbureaus. Dit is een programma dat door Google is opgezet om specifiek het MKB te helpen te starten met online marketing en online klanten te genereren. Om zich te kwalificeren moeten digitale marketingbureaus en professionals eerst een reeks examens halen, om hiermee hun expertise in het gebruik en de toepassing van Google’s advertentieproducten aan te tonen. De Premier Partner Awards worden gehouden om de beste bureaus binnen het programma te erkennen voor hun werkzaamheden.

Bekendmaking winnaars Google Premier Partner Awards 2017

De zes winnaars van de EMEA regio worden op 7 september bekendgemaakt tijdens Google’s Premier Partner Awards in Dublin, Ierland.

Het bericht Evoworks genomineerd voor Google Premier Partner Awards 2017 verscheen eerst op Evoworks.This post first appeared on Online Marketing Bureau Voor Webshops | Evoworks, please read the originial post: here

Share the post

Evoworks genomineerd voor Google Premier Partner Awards 2017

×

Subscribe to Online Marketing Bureau Voor Webshops | Evoworks

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×