Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Posa la teva casa a treballar per tu

Arribar i netejar, cuinar, preparar la roba de l’endemà, el Menjar propi i dels fills, revisar algun que altre e-mail de la feina… són situacions que qui més qui menys troba habituals al seu dia a dia un cop torna cansat de la feina. ¿Què fa la casa per tu? ¿Què podria haver fet en la teva absència?

Invents com l’aspiradora que funciona automàticament o d’altres reguladors intel·ligents no són una altra cosa que l’intent de la humanitat per simplificar les seves Tasques i delegar, en aquest cas a les màquines, Aquelles Tasques habituals que poden ser inoportunes o restar en qualitat de vida.

Segons el que es detecta a molts portals immobiliaris com api.cat operant a Sant Cugat del Vallès, com a ciutat puntera de Catalunya, la visió de la domòtica i les cases intel·ligents no està tan allunyada com ens podem pensar.

Ja són alguns els sistemes de la llar que permeten tenir un control total del que succeeix i de certes operacions a través del telèfon mòbil o tableta. Apagar i encendre llums, revisar càmeres, analitzar els costos acumulats en energia, fer un balanç de l’eficiència energètica mensual o diària… A tot això s’ha d’afegir que, cada cop més, s’aposta per sistemes passius de gestió de tasques o control de despeses.

Ens apropem a una societat on les aspiradores netejaran automàticament no Quan les programem, sinó quan detectin que no hi ha cap persona a casa per les vibracions del terra o un sistema integrat de GPS. O bé les neveres que adaptin els diferents apartats dins el seu interior al tipus de menjar que hi contenen per tal de preservar la seva qualitat el màxim Temps possible. Alhora, en el moment que un menjar hagi de passar a congelar-se, el sistema ho detectarà automàticament i farà la feina per nosaltres. Imagineu l’estalvi que suposa només pel fet de no haver de tirar menjar perquè hem oblidat congelar alguna cosa si hem acabat per no fer-la o menjar-la quan teníem previst.

Les possibilitats tecnològiques al voltant de la domòtica i les smart homes és màxima, i tot plegat per tal de buscar una millor sostenibilitat del medi ambient i, alhora, reduir el temps invertit en aquelles tasques que ens treuen temps de qualitat per passar en família o entre amics.This post first appeared on Blog Sobre Curiosidades Económicas Y Tecnología, please read the originial post: here

Share the post

Posa la teva casa a treballar per tu

×

Subscribe to Blog Sobre Curiosidades Económicas Y Tecnología

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×