Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blog Directory  >  Life Blogs  >  Observations Blogs  >  kumprinx.net observations Blog  > 

Kemelut Di Muara Bazaar
2016-06-27 17:53
"Berapa ni?" tanya gua kepada makcik peniaga."Pulut panggang, 5 batang RM2" kata makcik tu. Ringkas dan bersahaja.Gua buat kira-kira dalam kepala.Kalau beli 5 bijik pulut panggang ni kang, g… Read More
2016-03-19 18:53
Gua rasa demokrasi ni bukan untuk kita. Melayu taat pada Raja/Sultan. Bukan pada memanda menteri atau parti. Sebab tu apa yang kita capai sekarang ni hanyalah memunah duit pasang bendera san… Read More
2016-03-19 18:53
-Berbaris dengan teratur dan tertib-Jangan time tu nak cucuk duit, time tu jugak nak guna telefon/sms. Fokus tujuan anda.-Stenbai kad ATM siap-siap. Jangan dah sampai giliran baru terhegeh-h… Read More
Selamat Hari Raya Aidilfitri 1433H
2012-08-17 03:27
Bila dikenang kembali rupanya untuk kad raya gua tahun ini adalah kali pertama gua shoot gambar anak gua, Amanda Kumprinx. Geram betul, tak serius langsung ambik gambar.Selamat Hari Raya, pe… Read More
Memori Yang Usang
2012-07-06 03:36
Mind you, zine ni dah berusia hampir 15 tahun. Pandangan dan pendapat di dalamnya tidak semestinya mencerminkan keadaan masakini. Zaman tulis ni form 3-4. Skang ni dah nikah anak satu. Deme… Read More
2012-06-07 08:20
Hari tu bertimbun juga kerja gua kena siapkan. Mata mengantuk penangan Ghost Recon malam sebelumnya. Untuk meningkatkan tumpuan gua pasang lagu-lagu di dalam telepon bimbit melalui speaker… Read More
2012-05-15 15:17
Sebenarnya hari ni gua cuti. Balik dari Sarawak tempohari tu asik demam dan batuk saja. Khuatir juga kot-kot ada penyakit berbahaya bawak dari sana. Last-last pegi spital pun dapat ubat batu… Read More

Share the post

kumprinx.net

×

Subscribe to Kumprinx.net

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×