Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Picasso maakt overal het beste van!

Picasso is een hele leuke hond van 8 jaar oud. Hij is groot van format, maar absoluut niet lomp! Hij is erg aanhankelijk en blijft het liefst lekker rustig bij je in de buurt. Zo nu en dan spelen vindt hij leuk, maar niet al te vaak. Hij vindt alles leuk en interessant, zeker buiten, maar hij blijft Zijn verzorgers altijd goed in de gaten houden. Een erg trouwe hond!

Met andere honden is hij erg goed in de omgang. Hij is onderdanig en doet zijn best om de andere honden niet in de weg te zitten. Het lijkt alsof Picasso nooit liefde of luxe in zijn leven heeft gekend, maar hij is absoluut niet bang of wantrouwig. Hij heeft zijn rugzakje en verleden achter hem gelaten!

Het is een hele trouwe en vooral dankbare hond die zich meteen aanpaste aan zijn nieuwe leven in het asiel. Hij weet enorm te genieten van de kleine momenten aandacht die hij kan krijgen en verder lijkt hij nergens om te vragen. Hij is blij met wat hij heeft en maakt er gewoon Het Beste Van.

Natuurlijk verdient elke hond een zachte mand en een liefdevol baasje, maar vooral voor Picasso hopen we dat er snel iemand voor hem komt die er voor kan zorgen dat zijn laatste jaren de Beste Van zijn leven worden, want deze kanjer heeft nog ontzettend veel te bieden!

Picasso is makkelijk en is daarom erg makkelijk te plaatsen. Het is een makkelijke en trouwe hond en daarom ook geschikt voor in een gezin. Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Picasso maakt overal het beste van!

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×