Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

pas op, Rodi's glimlach en gekkigheid zijn besmettelijk

Rodi is één Van Onze knapste podenco’s! Hij is Altijd super vrolijk en begroet je Met Een brede glimlach. Zodra hij je ziet aankomen gaat Zijn staart non-stop heen en weer. Hij heeft altijd zin in een wandeling of een spelletje. Knuffelen vind hij ook heerlijk. Elke vorm van aandacht geniet hij intens van. Rodi is een intelligente jongen en leert super snel en graag. Een aai over zijn koppie of een koekje daar doet hij alles voor maar het belangrijkste voor hem is toch dat jij blij bent met wat hij doet. Hij houdt je dan ook altijd goed in de gaten en zodra hij merkt dat hij iets goed doet dan zie je gewoon hoe hij opbloeit en trots op zichzelf is.

Wees wel gewaarschuwd… want doet hij iets fout waar je om moet lachen en heeft hij dat in de gaten, dan zal hij het zeker over doen! Deze clown wil niets liever dan iedereen blij maken en weet niet van ophouden. We weten ook zeker dat hij, met een beetje training, snel de huisregels en basiscommando's onder de duim zal hebben. Met andere honden is hij erg goed in de omgang en weet zijn plek snel te vinden. 

Gewoon zonde, echt ontzettend zonde, dat er nog geen gelukkig baasje is die elke dag van onze gekke Rodri mag genieten! Altijd vrolijk, altijd bereid om te plezieren, altijd lief… Wie geeft Rodri een kans om zijn zin in het leven met een baasje te delen? Één ding is zeker, zijn toekomstige baasje zal er geen spijt van krijgen. Met deze kanjer is er geen tijd om je te vervelen of alleen te voelen. En geloof me… zijn glimlach en gekkigheid is besmettelijk! This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

pas op, Rodi's glimlach en gekkigheid zijn besmettelijk

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×