Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

21 Mei... noteert u die datum vast in uw agenda?

Deze keer niet voor de Podencomeeting Maar voor de Galgo/Podencomars, georganiseerd door Greyhound Rescue Holland. We willen in Den Haag de ogen openen voor het leed dat al Deze honden moet ondergaan.
U komt toch ook? Onze voorzitster roep ook u op: "laten we met zijn allen een vuist maken tegen het geweld in Spanje! Om op te komen voor het dierenleed wat de Galgo's, Podenco's en andere dieren iedere dag mee maken".

Hieronder vindt u alle details en we hopen natuurlijk op een geweldige opkomst. 

Lieve windhondvrienden, 

We hebben mooi en belangrijk nieuws!Mits de gemeente Den Haag ons een vergunning verstrekt (we hebben geen reden te verwachten dat dit niet zal lukken), zal er een demonstratie/mars plaatsvinden tegen het leed van onze Galgo's en Podenco's in Spanje. Dit leed moet stoppen. De ogen moeten open en wij allen zijn de stem voor al deze honden die dit leed moeten ondergaan. We zullen met zoveel mogelijk mensen en honden lopen vanaf het Malieveld naar de Spaanse ambassade te Den Haag. Vanzelfsprekend komt alle info over locaties/tijden etc. tijdig op onze sites en Facebook. Bij deze een oproep of er mensen zijn die deze dag als (vrijwillig) EHBO-er aanwezig willen zijn. Je weet maar nooit! De datum voor dit evenement is 21 mei aanstaande. Noteer het in uw agenda. Als u een stem wilt zijn voor al deze onschuldige dieren en ervoor wilt zorgen dat we daar met 500, misschien wel duizend mensen en honden lopen, meld je aan!!!! Er zal op een groot scherm een film getoond worden over wat er zich echt afspeelt, zodat de mensen van de ambassade en alle toeschouwers en omstanders op straat het zullen kunnen zien. Kom en laat je horen. Zodat niet alleen jouw hond een geweldige toekomst heeft, maar allemaal! Het zou geweldig zijn wanneer andere organisaties die strijden tegen hetzelfde met zoveel mogelijk mensen komen! Samen sterk!Als je mee wilt lopen maar je hebt geen hond, geen Galgo of Podenco maar wellicht een andere hond, ben je vanzelfsprekend net zo welkom!Aanmelden kan via info EP_AT greyhoundsrescue EP_DOT nl. Alvast bedankt en graag tot 21 mei!

Bestuur en vrijwilligers
Greyhounds Rescue Holland. https://www.facebook.com/events/805601399568045/

Patri van Galgo del Sur komt spreken zal het nodige vertellen op die dag.
Parkeren kan in de parkeergarare van het Malieveld. Maar openbaar vervoer is makkelijker; Centraal Station is vlakbij.
Info over parkeren: http://www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Den_Haag//

 This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

21 Mei... noteert u die datum vast in uw agenda?

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×