Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Oma Morgan op zoek naar een pensioentje in Nederland!

Morgan is een prachtig omaatje die hard op zoek is Naar Een rustgevend pensioentje in Nederland! Een echt dametje met een heerlijk zacht karakter en Heel Erg dankbaar voor alle beetjes aandacht die ze krijgt.

Ze werd ’s nachts voor de deur van het asiel achtergelaten en heeft duidelijk nooit een Warme Mand en genegenheid gekend. Iets wat echt heel erg zonde is, want ze wil eigenlijk maar één ding en dat is gewoon graag bij je zijn. Rustig van haar oude dag genieten, zo nu en dan een wandeling en je verder doordringend aankijken met haar mooie ogen en grijze snuit.

Het is verbazingwekkend hoe open haar zieltje nog staat voor mensen na 12 lange jaren bij de jagers. Een heerlijke warme mand en een liefdevolle baas is toch wel het minste dat we voor haar kunnen zoeken.

Heeft u een plekje voor deze rustige senior? Laat het ons dat alstublieft weten! Want oma Morgan heeft het absoluut verdiend!

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Oma Morgan op zoek naar een pensioentje in Nederland!

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×