Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Levenslustige Ciao is wellicht opzoek naar jou

Tags: zijn naar caio

Caio en Zijn broertjes en zusjes zijn bij een vuilcontainer in Zuid Portugal gevonden. Ze waren toen nog maar een paar dagen oud. De pups zijn door vrijwilligers in huis genomen en met de fles grootgebracht.

En dit is het prachtige resultaat: een vrolijke levenslustige pup van zes maanden oud. Caio verblijft in een opvanggezin in het midden van Nederland en zoekt een adoptant. Hij gaat goed om met andere honden, katten, paarden en is gewend te reizen met openbaar vervoer en met de auto. Hij is dol op kinderen en heel lief. Eigenlijk past hij zich aan alle situaties uitstekend aan.

Hij kan aan de riem lopen, maar loslopen kan hij misschien beter alleen doen op veilige plekken. Wat dat betreft is het een echte podenco: Als hij wild ruikt, luistert hij vooral Naar zijn neus en wat minder naar de baas. Die guitige oren van hem heeft hij op zulke momenten alleen voor de sier. Voor meer informatie of een ontmoeting met Caio, mail PERROenCO EP_AT gmail EP_DOT com of bel 06-55161160.This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Levenslustige Ciao is wellicht opzoek naar jou

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×