Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Moeder en dochter zoeken dringend een thuis

Sonrisa en Brillantina zijn moeder en dochter en onafscheidelijk. Het Zijn twee schatten van honden en allebei heel lief en erg aanhankelijk.
Toen ze aankwamen waren ze heel bang.
Maar nu zijn ze zelfverzekerd en komen graag bij mensen die ze kennen. Ze weten dat niemand ze meer zal kwetsen.

Ze spelen niet als ze in de patio zijn want het liefste dat ze willen is in onze armen liggen om lekker geaaid te worden. Ze houden ervan om ons kleine kusjes te geven. Ze genieten van een wandeling en lopen dan heel dicht bij Elkaar, zonder te trekken. Het zijn hele lieve en rustige hondjes die altijd bij elkaar zijn. Het is dan ook onmogelijk om ze van elkaar te scheiden. ‘s Avonds, als het donker begint te worden, liggen ze opgerold tegen elkaar om elkaar op te warmen. Het asiel is koud en vochtig in deze tijd van het jaar. Brillantina heeft een hart probleem en moet zo snel mogelijk een thuis, waar ze rustig en warm tegen haar moeder aan kan slapen.

De laatste tijd, we weten niet waarom, zijn ze erg verdrietig en huilen en willen dat wij bij hun kruipen en tegen ze aan gaan liggen. We doen dit en leggen ook een deken om hun kleine lichaampjes en dan vallen ze eindelijk in slaap. Ze gaan goed om met de andere honden en Hebben nooit problemen.

Beide honden hebben een vreselijk leven gehad. Ze zijn slecht behandeld en moesten het ene nestje na het andere voortbrengen. Daarna zijn ze gedumpt in het dodingsstation. Gelukkig konden we hen redden. Ze kunnen absoluut niet zonder elkaar, god weet wat ze hebben meegemaakt samen, en daarom hebben we besloten om ze ook nooit uit elkaar te halen maar om ze gezamenlijk ter adoptie aan te bieden. Hen uit elkaar halen zou misdadig zijn.

Alstublieft, geef beide schatten een warm en liefdevol thuis ze hebben het zo nodig! U zult niets dan liefde en dankbaarheid van ze terugkrijgen. This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Moeder en dochter zoeken dringend een thuis

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×