Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Frankie is in verschrikkelijke toestand gevonden - Let op: schokkend!

Lieve Frankie heeft bijzonder hard gevochten om in leven te blijven, en met succes! De arme jongen werd gevonden door toerist die melding maakte bij de politie. Een hondje op een stuk land met een gigantische Wond Aan de nek.

Frankie is een reutje van bijna 1 jaar oud en heeft een schofthoogte van 40-55 cm.

De politie schakelde het asiel in en samen vertrok met naar de plaats waar Frankie gezien was. Op dat moment niet te benaderen door de vrijwilligers, maar alleen door de eigenaar. Een dosis slaappillen in Zijn maaltje zorgde er uiteindelijk voor dat Frankie mee kon worden genomen naar het asiel en de dierenarts.

Een zeer ernstig geïnfecteerde wond aan de nek waar nog steeds een stuk draad van de mislukte ophanging in zat. Een verschrikkelijke aanblik. Frankie liet zich echter goed behandelen en dat zonder ook maar één keer zijn tandjes te laten zien!

Inmiddels is hij opgeknapt en is het echt een heel lief hondje! Hij gaat heel goed samen met de andere honden in zijn kennel en is respectvol en rustig wanneer er eten wordt aangeboden. Gewoon eerlijk delen zou zo maar eens zijn motto kunnen zijn.

Altijd een goed humeur, sociaal, speels en vrolijk. Alleen nog op zoek naar die speciale warme mand bij u!

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier   This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Frankie is in verschrikkelijke toestand gevonden - Let op: schokkend!

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×