Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Een berichtje van Bolt

 Eergisteren ben ik dus aangekomen in Nederland om naar mijn "forever home" te gaan. Nou.... ik zal jullie zeggen: dat wordt het zeker!
 
De reis naar mijn nieuwe thuis vanaf het vliegveld duurde een uurtje en in die tijd heb ik Heerlijk in de auto liggen doezelen. Eenmaal thuis (heerlijk om dat te kunnen zeggen) maakte ik kennis met mijn zusje Katy. Een lief (wel wat oud) dametje hoor. Ik voelde mij gelijk helemaal op mijn gemak. Uiteraard eerst heerlijk op onderzoek uit, lekker snuffelen en op een gegeven moment gewoon maar de trap opgetrippeld, achter mij nieuwe vrouwtje aan. Dus gelijk ook boven maar even gesnuffeld. :)Later kregen Katy en ik nog wat lekkers en later heb ik ook nog heerlijk gegeten.
 
Afgelopen nacht heel lekker samen met Katy bij het baasje en vrouwtje op bed geslapen. Kan jullie zeggen.... dat was een echte luxe, zeg. Vanmorgen heerlijk ontbijtje en vanmiddag hebben we gewandeld in de duinen. Zalig! Ik gedraag me hartstikke lief en het is net of ik hier altijd al heb gewoond. Oh ja.... en ik heb al drie tennisballen gevonden waar ik heerlijk mee aan het spelen ben geweest.
 
Lieve mensen van Podencoworld.. bedankt dat jullie dit voor mij hebben gedaan. Ik hoop van harte dat ook alle andere hondjes en honden in Spanje een net zo fijn "forever home" zullen vinden als ik nu heb gedaan.
 
Lik en pootje
Bolt
Egmond-Binnen"
 
 
 


This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Een berichtje van Bolt

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×