Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Dogstars-Holidays strooit met korting

De ultieme Rust, vrijheid en Ongelimiteerd Plezier voor u en uw Podenco('s)... Klinkt dat niet als muziek in uw oren? Profiteer nu van 20% korting t/m 31 maart voor een heerlijke vakantie in Pfaffschwende, Thüringen. Onze vrijwilligers gingen u al voor en beoordeelde Dogstars-Holidays als een waar paradijs voor de Podenco's.

Te midden van glooiende heuvels, knusse dorpjes en een bosrijke omgeving verblijft u in een voormalige grenskazerne waar prachtige en zeer ruime appartementen gerealiseerd zijn. Voorzien van alle gemakken kunt u hier genieten van de rust en ruimte die het terrein en de omgeving u te bieden heeft.

De zeer gastvrije eigenaren Dave en Monique staan garant voor:

  • De ruimte van een geweldig, hoog omheind terrein van maar liefst 1,6 hectare.
  • De rust van een privé tuin van 180 vierkante meter.
  • De luxe van geweldige, ruime en moderne appartementen.

Kortom: alles om er even tussenuit te gaan en met volle teugen te genieten van vrijheid, rust en ongelimiteerd plezier voor uw hond!

Kunt u geen vakantie krijgen binnen nu en eind maart? Niet getreurd: Dogstars-Holidays is het hele jaar open! Kijk voor meer informatie en beschikbaarheid op www.dogstars-holidays.com!This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Dogstars-Holidays strooit met korting

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×