Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Robin zit al veel te lang in het asiel!

Robin zit al veel te lang in Het Asiel sinds zijn voormalig eigenaar hem naar het asiel bracht om van het af te zijn! Hij heeft zelfs de papieren achtergelaten, dus de exacte leeftijd van Robin is bekend. Hoewel Robin goed gewend is geraakt aan het leven in het asiel is het nu toch echt tijd dat hij zijn eigen huisje gaat krijgen.

Robin is een reutje van 10 jaar oud en heeft een schofthoogte van 55 cm of groter.

Hij zit al veel te lang achter de tralies. En dat alleen maar omdat zijn baasje genoeg van hem had! Hij verdient het om lekker warm te zijn in de winter, hij verdient het gezelschap van mensen die om hem geven. Robin is vrij zelfstandig naar zo nu een dan een aaitje vindt hij absoluut heel prettig!Zijn favoriete bezigheid is spelen met zijn bal, iets dat hij uren vol kan houden. Ook een mooie wandeling is voor hem geweldig.

Ondanks dat hij al een senior mannetje is zit Robin nog vol met energie. Het asiel noemt hem dan ook “de eeuwige puppy”. De lange periode in het asiel heeft Robin wel veranderd. Hij kan op zijn tijd wat dominant zijn. Met teefjes samen wonen is geen enkel probleem en de verwachting is dat met de tijd ook een reu goed gaat. Dit laatste zal in het begin echter lastiger zijn en acclimatisatie vereisen. 

Hij is zeer vriendelijk en rustig naar mensen en loopt netjes gehoorzaam aan de riem. Tijdens zijn wandelingen buiten het asiel gaat hij ook goed om met kinderen en bekijkt ze dan ook altijd nieuwsgierig. Robin verdient een kans, verdient een thuis en verdient een gezin dat net zo veel van hem gaat houden als de vrijwilligers in het asiel! Ondanks het feit dat ze hem vreselijk gaan missen weten de vrijwilligers ook dat het voor Robin absoluut een prachtige stap zal zijn! 

Hij wordt ouder en zijn kans op geluk en genieten van het leven wordt steeds kleiner. Geeft u hem een kans? Hij zal absoluut uw beste vriend zijn!

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Robin zit al veel te lang in het asiel!

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×