Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Banjo is aan zijn pensioen en rust toe

Lieve Banjo is Banjo is op zijn 9,5-jarige leeftijd aan pensioen en aan rust toe! Hij verdient een thuis waar hij nu eindelijk voor altijd mag blijven. Deze lieverd verdient het zo!

Banjo een Podenco-Pointer mix met een schofthoogte van 40-55 cm. Hij zit in de opvang in Spanje waar hij nog altijd wacht op een definitief een gouden mand.

Een Engels echtpaar redde hem vorig jaar van bij een boer waar hij dag in dag uit aan een ketting vast lag. Hij was erg mager, broos en bang, maar de familie slaagde erin om hem te voeden.

Beetje bij beetje kwam hij op gewicht en werd het een erg lieve hond. Hij voelde zich goed in hun familie en het klikte met de andere geredde honden. Ze besloten dan ook om hem te houden. Banjo maakte enkele jaren deel uit van de familie tot het koppel scheidde en de honden werden verdeeld. Het baasje dat hem hield werd echter ziek en Banjo moest daarom naar de opvang. 

Banjo is erg liefdevol en loyaal. Hij loopt zonder probleem mee aan een riem. Banjo houdt niet van katten en kan daar dus ook niet bij geplaatst worden.

Banjo hoopt zijn rust te vinden in een liefdevol gezin dat hem wil opnemen.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier 

 
 


This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Banjo is aan zijn pensioen en rust toe

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×