Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Sansa is gewoon perfect!

Tags: haar sansa heeft

Lieve Sansa, een heerlijke knuffelbeer die echt alles voor je over heeft. Deze schat van een hond heeft nog enorm veel te bieden, ze doet altijd Haar best en vraagt maar zo weinig... Als ze al zo braaf, blij en trouw is met onze kleine beetjes aandacht in het asiel, hoe goed zou ze het dan wel niet in een eigen thuis doen? 

Sansa is een teefje van 5 jaar oud en heeft een schofthoogte van 55 cm of groter.

Dat zo'n prachtige en ontzettend lieve zachte hond nog steeds in het asiel zit begrijpen wij echt niet! Ze is gewoon perfect! Sansa dringt zich nooit op maar schreeuwt stilletjes met haar blik om een knuffel.

Sansa is echt een voorbeeld, alles is genoeg en niks is te veel voor haar. Ze maakt overal gewoon het beste van en blijft kwispelen! Hoe dankbaar zal Sansa wel niet zijn met een zachte mand eigen voerbak, dagelijkse wandelingen en al die liefde die alleen een eigen baasje kan bieden? 

Ze is een hele leuke meid; altijd vrolijk, altijd lief en ontzettend trouw! Ze is graag onder de mens en knuffelt ontzettend graag. Een spelletje heeft ze altijd wel zin in, met mensen of honden, maar ze is absoluut niet overactief. Met andere honden is ze super en heeft nooit problemen met welke andere type hond dan ook.

Ze kan erg goed delen, is nooit opdringerig en wacht netjes op haar beurt. Ze vindt het heerlijk om voor je te mogen werken en doet ook ontzettend haar best om te snappen wat er van haar wordt verwacht.

Een aai over haar kopje of een koekje is voor haar dan de beste beloning van de wereld dat merk je aan haar trotse blik en vreugde rondjes! Sansa heeft een onverbeterbaar karakter en een besmettelijke glimlach. Ze zou echt de perfecte familie hond zijn, lief, zacht, vrolijk en altijd dankbaar. Wie geeft haar de kans om dit te bewijzen?

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Sansa is gewoon perfect!

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×