Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Yasmine is een ideaal hondje voor sportieve mensen

Yasmine is een hondje met veel energie. Ze moet dagelijks haar beweging hebben en dus ze is Een Ideaal Hondje voor sportieve mensen. In het asiel krijgt ze uiteraard niet de beweging die ze nodig heeft.

Yasmine is een teefje van 5 jaar oud en heeft een schofthoogte van 55 cm of groter.

Met haar kennelgenootje Dexter gaat ze heel goed samen. Dexter zit ook vol met energie, dus spelen zij veel samen in de kennel.

Als ze geluk heeft en een goed huis vindt, zal Yasmine voldoende beweging krijgen en zal ze minder energie over hebben en dus zal haar karakter dan ook veranderen.

Yasmine is absoluut een charmante hond, zeker met mensen. Ze is erg aanhankelijk en gehoorzaam. Ze zou een perfecte hond zijn om agility mee te doen. Daar zou ze erg van genieten!

Bent u die sportieve persoon die Yasmine een prachtig en definitief thuis kan geven? Alstublieft, doe het, ze is prachtig!

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Yasmine is een ideaal hondje voor sportieve mensen

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×