Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Bert uit Odena zoekt nog een opvanggezin!

Zoals u hoogstwaarschijnlijk wel weet zijn wij met man en macht bezig de Podenco's uit Odena te voorzien van Een Opvanggezin, omdat het asiel gaat sluiten. De meeste Podenco's hebben gelukkig al een plekje, maar voor een enkeling zoeken wij nog een opvanggezin, of nog beter een adoptiegezin. Zo ook voor lieve Bert! De tijd begint te dringen!

Een opvanggezin houdt in dat er een Podenco bij u thuis in Nederland in de opvang mag verblijven, dus zeg maar een tijdje mag logeren. Dat kan variëren van enkele dagen tot enkele maanden. Het is maar net hoe snel er een adoptie baasje komt. Het is een verantwoordelijke taak. Veel Podenco’s in het asiel hebben nog nooit in een huis gewoond en moeten alles nog leren! U staat er niet alleen voor! We houden regelmatig contact en loopt u ergens tegenaan dan lossen we dat samen op. Wij willen ze zo graag de kans geven op een beter leven bij een warm adoptiegezin! Meer over opvanggezin worden leest u hier: http://www.podencoworld.nl/help-ons/opvanggezin

Meer informatie over de sluiting van het asiel? Klik hier.

Bert 

Bert is een energieke, jonge hond en is zeer speels. Hij is een beetje verlegen, super lief naar iedereen toe (met voorzichtigheid) en gaat op zijn rug liggen voor een kroel. Hij toont nu eerder onderdanig gedrag dan angstig gedrag. Hij vindt het nu leuk bij mensen te zijn! Hij kan prima met een tuigje wandelen en loopt dan ook netjes mee. Bert is 3 jaar oud, heeft een schofthoogte van 40-55 cm en een gewicht van 17kg. Hij is gechipt en geënt.

Kunt u Bert opvangen? Mail dan naar: evalien EP_AT podencoworld EP_DOT nl

Kijkt u eens naar onderstaande foto's die we onlangs van Bert hebben ontvangen. Er moet toch wel ergens een warm mandje voor hem staan?

Kunt u Bert opvangen? Mail dan naar: evalien EP_AT podencoworld EP_DOT nlThis post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Bert uit Odena zoekt nog een opvanggezin!

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×